Monday, November 23, 2015

Motip metaal plamuur

Motip metaal plamuur

Deze 2K metaalplamuur is dankzij de aluminium pigmenten zeer goed . Geschikt voor het opvullen van gaten en beschadigingen tot 2cm diep. Door de toevoeging van aluminium . MoTip metaal plamuur is een 2-componenten plamuur voor het egaliseren van oneffenheden in ondergronden van staal, aluminium, hout, beton. Motip metaal plamuur 250gr 1. Webwinkel iTEK, fietsen van BMX, MTB tot crossfiets en stadsfiets. Gereedschap van boormachines tot grasmaaiers, kledij van fietskledij tot vrijetijdskledij en . Ik moet namelijk stukken staal onderaan mijn achterruit wegslijpen en weer opvullen, i. Metaalplamuur is overspuitbaar met alle verfsystemen en bestand tegen chemicaliën en weersinvloeden. Kwalitatief hoogwaardige, 2-componenten metaal plamuur voor het egaliseren van oneffenheden in ondergronden van staal, aluminium, hout, beton en . Het is soft-tixotroop, elastisch en gemakkelijk schuurbaar, doordat er krijt is . Componenten metaalplamuur voor het egaliseren van oneffenheden in onder-.


Al onze producten zijn uitvoerig getest en geselecteerd op . Bestel direct metaal plamuur van MoTip , de grootste in spuitbussen - Bekijk onze aanbiedingen online op Barini. Voor het behandelen van gladde, niet zuigende ondergronden, zoals blank metaal , aluminium, glas en ondergronden behandeld met 2K lakken. K plamuur staal, aluminium, hout, beton en polyester.


Eigenschappen, - 2-componenten metaalplamuur - Elastisch - Zeer goed schuurbaar - Overspuitbaar met alle verfsystemen - Bestand tegen chemicaliën en . Voor grote oppervlakken adviseren wij metaalplamuur te gebruiken. En speciaal voor het herstellen van schades aan kunststof onderdelen, de kunststof . MoTip Spuitplamuur is goed schuurbaar, zowel nat als droog (vanaf korrel 400). Maar motip velgen verf is wat duurder maar dat raad ik wel aan.


Ik heb de stoeprandschade hersteld met 2-componenten metaalplamuur en . Sneldrogende acryl spuitplamuur voor het vullen van oneffenheden in. Koop uw Plamuur bij Pitstraat. Alabastine snel plamuur tube 225gr Alabastine. MOTIP FIJNPLAMUUR SOFT INCL. PRESTO PUTTY VOOR METAAL **9 404850060453 NO MASTER . Het gevolg is dat er bij temperatuurvariatie grote krachten komen te staan op de overgang plamuur - metaal.


Een ding is zeker: het metaal gaat het winnen.

No comments:

Post a Comment

Popular Posts