Monday, July 18, 2016

Waarschuwingslampjes auto

Waarschuwingslampjes auto

Dashboard lampjes uitgelegd! Veel mensen weten niet wat alle dashboard lampjes in hun auto betekenen. In deze blog lees je alles over . Wij hebben de meest voorkomende waarschuwingslampjes voor u. Gaat deze lamp branden wanneer de auto in beweging is, controleer dan of de .

Een brandend waarschuwingslampje kan inhouden dat er iets ernstig mis is met je auto. Bekijk hier de belangrijkste waarschuwingslampjes en wat ze . Het dashboard in de auto telt een hoop controlelampjes. Uit recent onderzoek is gebleken dat van de automobilisten . Op het dashboard ziet u een waarschuwingslampje branden en u heeft het instructieboekje van uw auto niet bij de hand.


Dan biedt dit document(PDF) de . Het is belangrijk dat je een waarschuwingslampje dat gaat branden serieus neemt.

Waarschuwingslampjes auto

Het zou onveilig zijn als je auto direct uit zichzelf stopt als . Brandt er bij u een waarschuwingslampje lees hier wat u moet doen. Weet wat de betekenis is van de waarschuwingslampjes in uw auto. Controlelampje markeringslicht. Parkeer bij een rood waarschuwingslampje altijd uw auto op een veilige plaats, zet uw auto uit en neem contact met ons op.


Als één van de dashboard controle lampjes van je auto gaat branden, kan dit een belangrijk signaal zijn voor auto problemen. Uit onderzoek van VAB (de Belgische ANWB, zo ongeveer) blijkt dat de betekenis van waarschuwingslampjes van auto bij driekwart onbekend . Hoe handel je bij een rood of oranje . Slechts één op de vier automobilisten kent de nieuwste waarschuwingslampjes op het dashbord van de wagen, zo blijkt uit een test die VAB . Er brandt een lampje op uw dashboard. En kunt u doorrijden of moet u stoppen? Leer wat de waarschuwingslampjes op je dashboard betekenen en voorkom onherstelbare schade aan je auto.


Leer hier de belangrijke dasboardlampjes . Dat klinkt heel technisch, laat je hier niet door afleiden. Weet u wat de betekenis is van de waarschuwingslampjes in de auto ? InShared geeft u een opfriscursus zodat u weet wat de lampjes op uw .

Volgens mobiliteitsorganisatie VAB weten veel autobestuurders niet wat te doen als een waarschuwingslampje oplicht. Daarnaast heb je nog twee soorten waarschuwingslampjes : de. De controlelampjes op het dashboard van de auto geven je informatie over de goede werking van een aantal belangrijke functies in de auto. Lees wat de lampjes betekenen en wat je moet doen. Een defect roetfilter betekent dat de auto niet voldoet aan de milieueisen.


Dat is hét signaal om het AutoCrew autobedrijf op te zoeken voor een snelle en vakkundige diagnose. Waarschuwingslampjes auto branden? In het plaatje van de auto wordt aangegeven welke verlichting . Bij rode waarschuwingslampjes moet je meteen stoppen, bij oranje. Parkeer de auto op een veilige plaats en controleer de banden. Auto rijden is een serieuze bezigheid en dit moet zo veilig en comfortabel mogelijk.


In vrijwel alle gevallen zullen de waarschuwingslampjes in de auto niet . Voor de meeste chauffeurs is het dashboard van een auto de verzamelplaats van een reeks geheimzinnige symbooltjes die nu en dan oplichten. Hieronder volgt een overzicht van veel voorkomende waarschuwingslampjes. Ze geven een waarschuwing als er echt een probleem is met de auto.


Tijdens het rijden beginnen er ineens allerlei lampjes te flikkeren op je dashboard. Soms ligt het instructieboekje van je auto niet altijd in de . Een paar weken geleden ging tijdens het rijden met mijn honda civic ineens het waarschuwingslampje van de ABS en VSA (tractiecontrole) . Bijna de helft van de mensen schijnt niet te weten wat dit lampje betekent. Ik heb het zelf ook nog nooit gezien, maar dat ligt wellicht aan het . U rijdt in uw auto en er verschijnt een onderhoudsmelding op uw dashboard.


Honda vindt u een compleet overzicht van alle lampjes die op het dashboard. Betekenis waarschuwingslampjes van auto bij driekwart onbekend.

No comments:

Post a Comment

Popular Posts