Monday, November 7, 2016

Achterbumper alfa 156

Achterbumper alfa 156

Vind achterbumper alfa 1op Marktplaats. ACHTERBUMPER ALFA ROMEO 156. Selecteer hier het type van uw ALFA ROMEO 156. Gebruikte achterbumper binnen uur geleverd in Nederland. Voor alle Alfa 1Limousinen (niet voor GTA) unlackiert inkl.


Alfa Romeo onderdelen op voorraa . TÜV- Teilegutachten Die Reflektoren können auch aus der alten Stoßstange übernommen werden. Onderdeel achterbumper -sedan . Wij hebben een zeer groot assortiment in top kwaliteit sideskirts, voorbumpers en achterbumpers! Goedkope Bumper voor ALFA ROMEO is beschikbaar in onze webwinkel. Wij bieden een enorm scala voor ALFA ROMEO Bumper en auto-onderdelen in OEM.


Deuh je moet aan beide zijkanten in de kofferbak de bekleding er even voor weg trekken, daarachter zitten . Kleur onderdeel, Rood (ROOD 289). Uw auto is voorzien van een meegespoten achterbumper. Als u bijvoorbeeld spullen in . Met de achterbumper folie van autovoordeelwinkel.


Vandaag besteld = morgen in huis. Sportieve achterbumper met airdam. De achterbumper in zijn geheel werd breder en dat heeft een betere luchtstroom tot gevolg. Koop online auto-onderdelen voor ALFA ROMEO GIULIETTA aan betaalbare prijzen.


De ontwikkelaars brachten de tankdop dichter bij de achterbumper , . Hallo, Heeft iemand een set van deze rozetten te koop voor de achterbumper voor een GT Junior (latere bouwjaren)? Alfa 1GTA carbon diffuser ter vervanging van het origineel in de achterbumper. De originele bevestigingspunten worden gebruikt. Grootste is een veeg op de achterbumper. JTD ALLE PRIJZEN ZIJN INCLUSIEF BTW.


Achterlicht Alfa GT (boven) rechts. Prijs per product (stuks): €750. Heb bij mijn mito de achterbumper verwijderd dan kan je r beter bij, de zwarte plaat die je wilt gaan monteren zit met lipjes vast en volgens mij . Sierplaat achterbumper 1Q4. De achterkant wordt gekenmerkt door iets gewijzigde achterlichten en een nieuwe achterbumper. En de bodykit is wel sierlijk, maar lijkt qua achterbumper wel wat Gta achtig.


Het inzetstuk op de achterbumper , de dakdragers, de ramen vanaf de B-stijl èn de raamomlijsting zijn eveneens donker . De snelle motor in combinatie met de luxe. De voor en achterbumper hebben wat gebruikssporen. Deze kunt u bij ons in de webshop bestellen en veilig betalen.


De leverancier voor zowel particulieren en. Dat zegt op zich dus weinig, maar wel is te zien dat de achterbumper wat onhandig ver naar achteren zit om de achterwielen de ruimte te . Nieuwe zoekopdracht Sluit zoekopdracht. Er zijn geen onderdelen gevonden.

No comments:

Post a Comment

Popular Posts