Tuesday, December 20, 2016

Oeg pomp

Oeg pomp

Gespecialiseerde groothandel voor bouwservices ▷ Meer dan 60. De pomp voldoet uiteraard aan ErP en wordt geleverd met maanden OEG - garantie. Vanwege de temperatuurbestendigheid is de pomp ook geschikt voor . Bestel direct een OEG pomp online!


Energiezuinige circulatie pomp , vervangt o. Volledig aanpasbaar aan elke toepassing. Schakel ter plaatse snel van de diffusiestand over op de optionele ingebouwde pomp. OEG verwarmingscircuit-set is voor het koppelen van verwarmingsketels op verwarmingscircuits. De verwarmingscircuit-set is voorzien van thermometers voor . De aansluitkoppelingen zijn niet inbegrepen ,deze zijn . Tussen en PWM-signaal draait de pomp met een minimaal toerental. Haarden en kachels Houtkachel Zonneboiler OEG 2plus schuindakpakket.


Lcd)=saltere psealm (WW), psalm=sealm puca m. Natlopende circulatiepomp met schroefdraadaansluiting. Moderne continue magneetrotor met automatische vermogensregeling t. Gratis Verzending Scherp geprijsd Grootste assortiment uur levering! Als ik hem op automatisch zet.


OEG suction pump in powder-coated sheet steel housing including oil sump and leak detector. Het OEG 4flex schuindakpakket is ontworpen voor een bijzonder. OEG -strangstation DN met de hoog rendement pomp die in vergelijking met . Door het selecteren van de meest geschikte curve, wordt de pomp optimaal aangepast aan het betreffende systeem.


Het OEG 4plus schuindak pakket is bijzonder efficiënt, heeft een hoge. Gedegen technische ondersteuning. Zodra de boiler weer warmte kan opnemen, de pomp - groep weer in . Het OEG 2plus schuindakpakket is uitzonderlijk duurzaam en heeft een. OEG 2-strangstation DN met de hoog rendement pomp die in vergelijking met.


Dag Jantje, Ik heb niet veel technische kennis, maar blijkbaar is de sturing van OEG. Welke specificaties heeft je pomp ? Een speciaal algoritme activeert kortstondig het inschakelen van de Solarpomp. Zo ziet u de actuele temperatuur van de collectoren. OEG CPA 60/25-1circulatiepomp. Mm 40337pomp wilo star-rs 25/1standen 40337energieklasse.


Wanneer de zon schijnt, start de pomp van de zonneboiler en wordt er koud water vanuit het buffervat naar. OEG Zonneboilers voor verwarming en tapwater. Meest populaire set voor de zonneboiler subsidie regeling 20is: OEG tot. Indien je Zonneboiler niet heet genoeg wordt zet dan de pomp op stand of. Sluit de onderzijde van de pomp aan op het koude zonnecircuit van het voorraadvat.


Plaats het voorste deel van de behuizing over de pomp.

No comments:

Post a Comment

Popular Posts