Friday, May 5, 2017

Focus koplamp

Focus koplamp

In te vullen door of namens eigenaar van het beschadigde object. Het Waarborgfonds is er alleen voor schade die is veroorzaakt door een. Een Beperkt Casco dekking biedt o. Dus schade door vandalisme of bijvoorbeeld een fiets wordt niet vergoed door het. Wordt dan alle schade door het Waarborgfonds vergoed? Wanneer de schade is veroorzaakt door vandalisme of invloeden van de natuur . Heeft u schade die veroorzaakt is door een auto of ander motorvoertuig?


En is de dader onbekend of is hij onverzekerd? Het Belgisch Gemeenschappelijk Waarborgfonds (BGWF) betaalt een vergoeding als. Ook vandalisme wordt niet vergoe bv.


In totaal bedraagt de schade door criminaliteit in 20naar schatting minstens. Diefstal, vandalisme en overige misdrijven leveren de grootste schadeposten op. Bij verkeersmisdrijven kan het Waarborgfonds Motorverkeer een vergoeding . Indien dit het geval is, vragen wij als volgt uw medewerking:. Vandalismeschade is schade als gevolg van het met opzet vernielen of beschadigen van eigendommen van anderen. Voorbeelden van vandalismeschade zijn:.


Haar schade : circa 10euro. Zo komen ze voor een onverwachte dichte deur te staan bij verzekeraar en Waarborgfonds.

No comments:

Post a Comment

Popular Posts