Monday, July 10, 2017

Directie auto

Directie auto

Overzicht actuele tarieven BOVAG onderhoud. Periodieke Aanhangwagen en Caravankeuring , kortweg, Pack. Intredetoets specialist keuring en onderhoud caravan. Weet je genoeg van elk onderdeel van het examen?


Om het jaar een Bovag -onderhoudsbeurt aan uw caravan is het advies. Wij van Van Vliet Caravans zorgen ervoor dat uw caravan in goede handen is. Bij de Bovag onderhoudsbeurt wordt de caravan nagekeken op de 6. En ook hier geld als uw caravan voldoet krijgt u een keuringsrapport en een . BEL OF MAIL ONS VANDAAG NOG. Onze BOVAG Certificeerde werkplaats is voorzien van de modernste apparatuur, waaronder een computer gestuurde . Tijdens de BOVAG onderhoudsbeurt komen de volgende punten aan bod:.


Opbouw en bodemcontrole; Electra; Vochtmeting; Keuringsrapport met sticker. Daarnaast zijn wij een BOVAG -gecertificeerd bedrijf. Met recht durven wij u te garanderen dat uw caravan , kampeerauto of camper in goede handen is.


Goed onderhoud is belangrijk, dat hoeven we u vast niet uit te leggen. Het is van belang voor uw eigen veiligheid en voor die van. Voor caravans adviseren wij u om de twee jaar een BOVAG onderhoudsbeurt te laten.


LET OP onze BOVAG onderhoudsbeurten zijn inclusief de G6gaskeuring , deze is verplicht in Duitsland. Bel of mail ons voor het maken van een afspraak.

No comments:

Post a Comment

Popular Posts