Friday, November 10, 2017

Wettelijke garantie

Wettelijke garantie

Bij de aankoop van een product heeft u altijd een wettelijke garantie. Dit betekent dat u recht heeft op een goed product. Daarnaast kunt u een fabrieksgarantie . De wettelijke garantie houdt in, dat een product moet voldoen aan wat men er . Een product moet voldoen aan de eigenschappen die je als consument redelijkerwijze mag verwachten.


Wettelijk gezien heb je al recht op gratis reparatie of vervanging . Laat uw aankoop het afweten? Dan beschermt de wettelijke garantie u tegen onnodige kosten. Bij verkoop van een product moet de verkoper ervoor instaan dat het product deugdelijk is. Deze wettelijke garantie wordt ook wel aangeduid met de . Op de aankopen als consument is de wettelijke garantie van toepassing. Behalve fabrieks- en verkopersgarantie bestaat ook de zogenoemde wettelijke garantie.


Wat is het verschil tussen de verschillende vormen van garantie ? En hoe goed ben je telkens beschermd? Verkopers passen de wettelijke waarborg nog steeds niet correct toe. Dit blijkt uit een grootschalige enquête van Test-Aankoop. Hoe lang is de wettelijke garantie op nieuwe en tweedehandsartikelen? Garantie en annulatie – België.


Spring naar Wettelijke en aanvullende garantie in elk land. Als ik de laptop had gekocht als privé, zou ik beroep doen aan het consumentenrecht, waarmee een wettelijke garantie bestaat. Op januari besteedde het tv-programma Radar aandacht aan de wettelijke garantie op huishoudelijke apparaten, zoals koelkasten. Wanneer u een product koopt, heeft u recht op een wettelijke garantie.


Dit houdt in dat u een goed product moet krijgen. Wat zijn de belangrijkste kenmerken van de wettelijke garantie ? Bestaat er ook een wettelijke garantie voor tweedehandsgoederen? Betekenis wettelijke garantie : Dit is de garantie dat wanneer het product niet voldoet aan de overeenkomst, dat je recht hebt op reparatie of vervanging.


Vertalingen in context van wettelijke garantie in Nederlands-Frans van Reverso Context: Die wettelijke garantie moet nu twee jaar duren. De wet op garantie is van toepassing op de verkoop van consumptiegoederen uitgevoerd door een professionele verkoper aan een consument die koopt voor . Consumenten beroepen zich steeds vaker op de wettelijke garantie , CBW- erkend-garantie of fabrieksgarantie. Maar wat betekenen die garanties nou eigenlijk . Alle producten gekocht van Apple, inclusief niet-Apple producten, vallen onder de wettelijke garantie van jaar van de verkoper tot levering van een goed dat . Als er binnen zes maanden na de koop een . Ook als een koper geen extra garantie aanschaft of als er geen fabrieksgarantie van toepassing is, dan . Deze garanties tasten de wettelijke garantie niet aan. Op al onze producten bieden we minimaal jaar garantie, ook wel de wettelijke garantie.


Wij maken u erop attent dat U ook een reeks support opties kunt afnemen welke. Voor alle artikelen die je bij ons koopt, geldt de wettelijke garantie. Mijn vriend is ongeveer jaar klant bij T-Mobile. Je moet dit eigenlijk zien als een . In België geldt er voor dakwerken een wettelijke garantie. Gedurende tien jaar ben je beschermd tegen elke vorm van lekkage en blijft je . Koopt u tweedehandsgoederen, dan heeft u ook nog steeds recht op een wettelijke garantie.


In dat geval wordt de duur van de garantie beperkt tot jaar. Voor alle producten die u bij ons koopt geldt de wettelijke garantie. Wanneer je product buiten de wettelijke garantieperiode van zes maanden.


Op de wettelijke garantie voor consumenten kom ik hieronder terug. De algemene voorwaarden moeten dan wel goed zijn overeengekomen, . Als alles goed is, woon je de komende jaren heerlijk in je fijn verbouwde huis. Maar soms komt er na een tijd toch nog een hoop ellende . De definitieve oplevering en de wettelijke garantie van uw nieuwbouw. Wettelijke garantieverplichtingen van de verkoper – Voor toelichting op de wettelijke garantie zie artikel 1. Eén jaar na de voorlopige oplevering vindt de definitieve oplevering plaats, zoals de . De inhoud van de garantie op consumptiegoederen is bij wet vastgesteld.


Zij wordt dus beschouwd als een wettelijke garantie. Maarten en Rob Boas hebben het deze keer over wettelijke garantie. Het toestel moet geïnstalleerd zijn door een erkende Paterno .

No comments:

Post a Comment

Popular Posts