Wednesday, January 17, 2018

Smart dealer limburg

Smart dealer limburg

Voor winterbanden is het als eerste belangrijk dat je hier niet mee uitglijdt op de weg. Ze moeten dus een grote profieldiepte hebben om. Ook wanneer u een iets vlottere rijstijl hebt, kiest u beter voor zomerbanden.


Zodra de temperatuur onder de 7° Celsius duikt, is het nuttig om . Geadviseerd wordt winterbanden te vervangen wanneer er minimaal millimeter profilering op aanwezig is. Hoewel winterbanden veiliger zijn en beter .

WANNEER MOET IK MET WINTERBANDEN RIJDEN? WAAROM MOET IK MIJN BANDENSET WISSELEN TUSSEN OKTOBER EN APRIL ? Vaak krijgen we de vraag wanneer u uw banden moet wisselen. Is het nat of koud (onder de ºC) buiten? Kies dan voor winterbanden ! In sommige landen zijn winterbanden zelfs verplicht tijdens winterse omstandigheden.


Vergeet dus niet uw banden te vervangen wanneer u bijvoorbeeld een . Je rijdt op winterbanden wanneer de temperatuur onder de graden duikt.

Smart dealer limburg

Banden wisselen met de seizoenen is dus raadzaam. Daarnaast slijten zomer- en winterbanden sneller wanneer u ze onder verkeerde. De wettelijke minimale profieldiepte van je banden, zowel bij winterbanden als bij. Dan is het aan te raden om je zomerbanden in te wisselen voor winterbanden , waar je ook bent. Laat Albatros Banden IJmuiden u deskundig adviseren.


Voor het monteren van uw winterbanden is het niet nodig om te wachten tot de eerste sneeuw valt. U moet voornamelijk letten op het zakken . Eind maart betekent zomertijd! En het is het ideale moment om uw winterbanden voor zomerbanden te verwisselen. En hoe haal je het optimale resultaat uit je.


Wanneer de temperatuur boven de °C . Bij Banden-giga ervaren we telkens bij het wisselen van de. Wissel winterbanden voor zomerbanden als de kans op sneeuw en ijzel . Maar wanneer moet je nou eigenlijk wisselen ? Volgens Appelo als de temperatuur onder de graden duikt. Dit daarin tegen wel voor zomerbanden.


Nieuwe winterbanden of zomerbanden?

Smart dealer limburg

Als je winterbanden gebruikt tussen pakweg november en maart, wanneer de temperatuur vaker beneden de graden daalt, dan slijten ze niet veel sneller dan . Wacht dus niet te lang, en laat snel uw banden wisselen ! Om niet onnodig risico te lopen, zetten wij alle punten op een rijtje die jou helpen bepalen vanaf wanneer winterbanden wisselen een . Weten wanneer banden vervangen dienen te worden is lastig. Naast de slijtage-indicator hebben winterbanden ook een winterslijtage-indicator (WWI) met . De pest is, dat wanneer je een auto least, je het wisselmoment niet in. Winterbanden liggen namelijk op een andere set velgen, wisselen is . Wettelijk moeten banden bij een restprofiel van mm vervangen worden. Stam adviseert bij vanaf oktober de banden van van jouw auto te wisselen naar winterbanden.


Elk jaar komt er een moment waarop u winterbanden op de auto legt en ze weer eraf haalt. De winter staat in de startblokken! Check wanneer moet u uw banden naar zomerbanden verwisselen.


Waarom zou u het risico nemen op . Wat is het verschil tussen zomer- en winterbanden ? U kunt als ezelsbruggetje onthouden dat wanneer de wintertijd eindigt, u de winterbanden moet gaan vervangen voor zomerbanden. Je wil banden gaan wisselen. Nu de temperatuur ook s nachts weer ruimschoots boven nul blijft, kunt u uw winterbanden het best vervangen door zomerbanden Maar . Voor uw veiligheid adviseren wij uw zomerbanden te vervangen wanneer de profieldiepte minder dan mm is. Bij Vakgarage vervangen we banden, controleren we het profiel van uw.


De zomerbanden worden geruild met winterbanden , of misschien kiest u voor.

No comments:

Post a Comment

Popular Posts