Monday, February 12, 2018

Distributieriem fiat punto 2001

Hallo, wie kan mij vertellen bij welke k. Ik heb een offerte aangevraagd bij een garage. Wij bieden een enorm scala van allerlei Punto II . Verder een nieuwe distributieriem , want dat moet volgens fiat . Je krijgt dan onderdelen die bij die auto passen zoals de distributieriem. Fiat hoe zelf en wanneer 50. Een distributieriem vervangen bij 28.


Technisch goede auto waarvan de distributiriem recent is vervangen. Auto staat op nieuwe banden. Ik zoek een handleiding voor de fiat Punto 1. Benzine, Hatchback, Handgeschakel . Vul uw kenteken in en ontdek onze lage prijzen.


Op zoek naar nieuwe merken voor FIAT PUNTO reserveonderdelen? De specifieke montage-instructie voor het plaatsen van de distributieriem. Conditie van getande distributieriem controleren De riem moet altijd over de gehele lengte gecontroleerd . Heb jij een soortgelijke klus? Bekijk direct online de kosten voor distributieriem vervangen voor jouw auto. KwikFit heeft meer dan 1gespecialiseerde . Volgens de Fiatgarage ben ik binnenkort aan een nieuwe distributieriem toe.


Reserveonderdelen FIAT PUNTO (188) 1. JTD met pk — u kunt originele kwaliteit automaterialen. Leuke en nette fiat punto met een nieuwe distributieriem ! Wel is er ook de Grande Punto met dezelfde motor - veel in dit topic zal ook. MultiJet Diesel is voorzien van een distributieketting , en is . Set bestaat uit distributieriem en spanners, compleet. Distributieriem is vervangen bij 137. Onderhouden is hij top, met oa de distributieriem deze kan nog jarenlang mee.


Het interieur is als nieuw. M-Jet Easy clima cruise nieuwe distributieketting. Nieuwe distributieriem , service beurt, Nieuwe uitlaat en A. Tijdens het vervangen van de distributieriem is dit een kwartiertje extra werk, ze kosten . Nu begreep ik dat hij geen distributieriem heeft, maar een ketting, klopt dat?


Mijn fiat punto heeft ook een ketting ipv riem.

No comments:

Post a Comment

Popular Posts