Monday, May 7, 2018

Kilometer terug draaien

Kilometer terug draaien

Voor de verkoper kan het terugdraaien van de kilometerstand zeer lucratief zijn. Een tweedehands auto met 100. Dan is dit een geldige reden om je kilometerteller terug te draaien naar de juiste . Diag Electronics is uw specialist op het gebied van kilometer correctie, reparaties en software programmering.


Minister Schultz heeft met haar Belgische collega . Kilometer correctie voor alle auto merken! Zeker in vergelijking met jaren geleden zien we daarbij een. Interessante rechtzaak in de VS. Leaserijders doen ook maandelijks aan kilometer terugdraaien.


Ferrari zou zomaar een soort Dieselgate met . De verkoop van een auto met teruggedraaide kilometerteller is strafbaar, indien dit niet expliciet wordt vermeld door de verkoper. Als de verkoper de vervalste . Hallo, niet dat ik mijn kilomterteller wil terug draaien hoor. Dus ik kan er dus niks aan doen. Ik weet niet of het gemakkelijk is om een tellerstand terug te draaien.


Voor een lagere km -stand zou ik zelf trouwens kijken naar een andere km -teller. De maatregel is bedoeld om fraude met kilometertellers , zoals het terugdraaien van tellerstanden bij import-occasions, tegen te gaan. Hij blijkt te zijn teruggedraaid.


In sommige gevallen kun je de verkoper hierop aanspreken. Daarnaast is het terugdraaien van een kilometerteller strafbaar. Want de kilometerstand terugdraaien gebeurt wel eens. Na zijn aankoop stelde hij vast dat de kilometerteller van de wagen was. Volgens de rechter kan het terugdraaien van de kilometerstand door . Den Haag - Het verbod op het terugdraaien van kilometerstanden is een fiasco.


Terugdraaien van de teller van een auto, wordt tellerfraude genoemd. Eventuele gevolgen hiervan zijn geheel voor u eigen risico. Lange tijd was het terugdraaien van kilometertellers niet strafbaar. Het werd dan ook aan de lopende band gedaan.


De vervalste km -stand staat vermeld op de verkoopsovereenkomst en. OF ik hier juridisch iets tegen kan ondernemen, wagen terug geven, . Besluit wat u zelf als oplossing ziet voor het terugdraaien van uw kilometerstand:. U krijgt compensatie voor het feit dat er meer kilometers mee zijn gereden . Een kilometer correctie is een correctie die uitgevoerd wordt om de tellerstand. Het terugdraaien van de kilometerstand van een auto betreft het uitvoeren van . Ik weet dat het in Nederland mogelijk is, maar ik zoek eigenlijk in Belgie, het bovenstaande bedrijf is vanaf hier, 1kilometer verderop.


Regelmatig zie ik op marktplaats een advertentie van mensen die aanbieden kilometertellers terug te draaien. Dat is toch ongelooflijk dat dit . Voorkom kilometerfraude : doe een NAP check! Kortom, het terugdraaien van de kilometertellerstand wordt helaas door zowel particulieren als bedrijven . Neem even contact op, meestal is er wel een oplossing!


En de verzekeringspremie is lager dan bij een auto met meer kilometer op de . Maar het probleem is: iedereen kan deze kilometerstand vrij eenvoudig terugdraaien. Gevolg: het lijkt alsof de auto minder kilometers heeft . Hoe kom je erachter en wat kun je doen. De tijden dat kilometerstanden werden teruggedraaid met een. Duitsland probeert de fraude tegen te gaan door het terugdraaien van de . Daar wordt een auto niet meer van waard.


Onrechtmatige daad jegens (opvolgend) koper door het terugdraaien van de. Geen wettig bewijs dat verdachte de kilometerstanden zelf heeft teruggedraaid.

No comments:

Post a Comment

Popular Posts