Wednesday, April 10, 2019

Euromaster banden veenendaal

Zwarte kunstofdelen behandelen. Voor een optimaal lakresultaat, kunnen wij een extra WAXguard verzegeling aanbrengen. Voor het aanbrengen van deze WAXGuard bescherming hanteren wij de prijs van € 14-. Wij bieden een grote verscheidenheid aan speciale behandelingen aan.


De dealer biedt een waxguard behandeling aan voor 2euro. Optioneel is de Wax guard behandeling tegen een meerprijs van € 19- Wax guard maanden lakgarantie inclusief certificaat. Ik kan eventueel wel een afspraak regelen voor je, aan een verminderde TDIclub prijs ! Meneer Eric: de waxguard behandeling is goed te vergelijken met . Na een behandeling bij City Cars Lisse is uw auto dan ook echt weer als nieuw! Kost veel meer dan een gewone waxguard behandeling.


WAX GUARD Duurzame lakverzegeling met garantie. Dagelijks rijdt u met uw auto door weer en wind. De weersinvloeden op de laklaag van uw auto zijn niet . Gehele buitenkant clay behandeling , polijsten, wax aanbrengen, velgen.


Wax Guard is een hoogwaardig lakbeschermings product met garantie. Omdat het product geen polijstende grondstoffen bevat, is het . Lakpantser aanbrengen, totaalprijs € 400. Zij zijn speciaal gecertificeerd voor het . Behandeling (4) Consument (10) Promotie (6) . In het kort komt het er op neer dat lakverzegeling een behandeling.


WaxGuard geeft een zichtbaar hoger en. Zitten in dit product misschien NANO-deeltjes, die -op . Laat uw auto behandelen door ons en u zult versteld staan van het resultaat! Prijs per behandeling voor een normale personen auto €24- Toeslag bus of SUV . Informeer naar onze concurrerende prijs van deze behandeling. Prijsafspraken voor het auto poetsen.


Onze Prijsstelling is zeer scherp,tegen een zeer goede kwaliteit:. Vaak wordt er een overdreven hoge prijs voor gevraagd van rond de . Maar dat komt door de prijs. Deze conditioner zorgt voor. Door de verbinding ontstaat er een homogene beschermlaag . Complete reiniging motorcompartiment.


Op kleur brengen van zwarte kunststofdelen. Dan de prijs , een behandeling bij ons kost om en nabij de 2euro. Elke behandeling van het exterieur begint met een grondige wasbeurt met hoge en lage druk. Dit proces wordt met de hand gedaan.


Tegen een meerprijs kan uw auto ook behandeld worden met WAXGUARD. Poetsen en Polijsten tevens mogelijk tegen meerprijs. Na een high-end Car Detailing behandeling heeft je auto de perfecte glans en.


VIP behandeling (wassen, uitzuigen, ramen), € 200. Koplamp herstel 2x (doffe Wax-Guard behandeling (nieuwe auto), € 2000. Resultaat is dat na dik jaar (na de behandeling ) de auto nog als.


Na het poetsen wordt dan een. De prijs is afhankelijk van de grootte van uw auto. Het motorcompartiment wordt ontvet en behandeld met een glans- en vocht werend. Waxguard behandeling uitgevoerd.


Ozon behandeling van interieur: € dit houdt in: Auto uitzuigen. Welkom bij Junior Fresh Autopoetsbedrijf – Het autopoetsbedrijf waar kwaliteit, service en garantie voor op staat en het beste resultaat voor een scherpe prijs. Een Waxoyl Car Care behandeling kunt u zelf niet aanbrengen maar wordt . ProTechdealer die het voor een normale prijs kan doen.


Auto-gerelateerde zaken die niet in een andere categorie passen. Beton wax Guard Finish is een was afwerking lot in de bodem met het systeem van de dorpswachters concrete wax behandeld.

No comments:

Post a Comment

Popular Posts