Friday, March 27, 2015

Supervag

Supervag

Het is een AKAI GX-7 en het probleem is als ik wat opgenomen hebt dat de linkerkant een dof,zwaar en heel zacht geluid heeft. Het Repair Café Northgo is geen gratis werkplaats, het is. Ah, dat type herken ik ook nog, met die typische knoppen rechts.


Wij repareren alles op het gebied van Dat-recorders, bandrecorders , platenspelers, versterkers, Cd spelers, Pro-audio, mengtafels, enz. Het begon met knutselen en onderzoeken van oude Philips bandrecorders en later oude. Nadeel aan de bandrecorder is gewoon dat er veel bewegende delen.

Supervag

Reviseren, repareren of vervangen? Dankzij de technische documentatie zijn reparatie en revisie goed mogelijk. Waren het in deze begintijd voornamelijk bandrecorders zoals REVOX, STUDER en NAGRA, al gauw kwamen daar de SONY PRO . Daarbij is ook voor bandrecorders nog altijd een plaats(je). Een specialist op het gebied van inkoop, verkoop, reparatie en restauratie van . Geen banden verknippen, maar simpel klikken met de muis.


Daarnaast kunnen we ook je Philips versterker repareren , je Philips tuner repareren , je Philips bandrecorder repareren , je Philips cassettedeck repareren en je . Kennen jullie iemand in België (liefst vlaanderen) die bandrecorders kan kalibreren?

Of moet ik met andere zaken rekening houden? In principe reparatie alle merken zoals o. Hi, Deze week een jarige oude bandrecorder bovengehaald. Die speelde dof en te traag,en de drukrol nam de band niet goed mee. Buurthuis de Kronkel is van plan een eigen Repair Café te starten en wij waren er.


Wel geheel geslaagd was de reparatie van een oude bandrecorder van het. Reparatie en service beurt, recap en restauratie van audio apparatuur voor nederland en belgie. Als een audio apparaat ouder wordt, gaan ze vaak storingen vertonen.


U kunt bij DP Audio Technische Dienst terecht voor al uw reparaties. Gisteren een bandrecorder gekocht en wilde deze schotels gebruiken. Echter na de borgveer verwijderd te. De tapes moet je echter wel vaak nog repareren. De Akai GX-635D is een legendarische bandrecorder die bij menig serieuze hifi liefhebber en geluidsstudio te vinden was.


Al meer dan jaar is Audio Service gespecialiseerd in Audio Reparaties. Ook vintage bandrecorders , o. Zeer handige afstandsediening voor Revox bandrecorders type A77. Wij hebben ruime ervaring in reparatie van deze bandrecorders.

Supervag

Voor reparaties en modificaties kunt u prima bij ons terecht. U kunt terecht voor (buizen)electronica, luidsprekers, bandrecorders , cd- en dvdspelers etc. Betrouwbare reparaties in regio Tilburg, midden brabant. Hier wordt nog echt hersteld. Vakkundige muziekliefhebbers repareren aan vintage hifi.


Tientallen mensen kwamen naar het Speeltuingebouw Klarenhof om kapotte spullen te repareren. Fietsen, truitjes, een bandrecorder , een . Als een bandrecorder ouder wordt, gaan ze vaak storingen vertonen. Laten we het weekend muzikaal inluiden. De Philips bandrecorder die we eerder deze week ter reparatie kregen aangeboden maakt weer als vanouds muziek.


De vertrouwde bandrecorders , draaitafels en opnameapparatuur uit de jaren 6 en 80. Na reparatie gaan ze zo weer twintig jaar mee. In het Eindhovens Dagblad had dit keer op donderdag vlak vóór het repair café. Platenspeler onderdelen , bandrecorder onderdelen , cassettedeck onderdelen. Witgoed service , reparatie wasmachine, reparatie witgoe reparatie inbouw . Audio installaties, cd spelers, dvd spelers, platen spelers enz.


Verslag: REPAIR CAFÉ PARKSTAD te gast bij de DURPSWINKEL te. Reparatie en onderhoud van oudere muziekinstrumenten, -apparatuur en versterkers. Grundig bandrecorder uit de jaren 60!

No comments:

Post a Comment

Popular Posts