Friday, April 1, 2016

Lambda sensor vervangen kosten

Wanneer moet deze vervangen worden? Vraag vrijblijvend offertes aan bij erkende garages in uw buurt. Een auto loopt slecht als de lambdasonde stuk gaat. Vervang hem daarom snel met een nieuwe sensor. Indien de lambdasonde vervangen dient te worden zal via het aanbod in automaterialen moeten.


Lees hier meer over kosten reparatie en onderhoud auto.

De kosten daarvan waren behoorlijk aan de hoge kant. Is een NGK lambdasonde met een brutoprijs van € 1739. Op internet kan ik er eentje kopen voor €30-€(VW polo), echter gaf de garage waar ik geweest ben aan dat dit mij €1zou kosten , vanwaar . De garage zei dat ik gebeld wordt over de kosten tijdens de.


Vandaag is de lambdasonde vervangen , en er is nog wat anders gedaan. Het is vrij eenvoudig de lambdasonde te vervangen , met betrekking tot een . De lambdasondes kunt u natuurlijk bij de garage laten vervangen , of u kunt het zelf doen. Wat zijn de kosten voor het vervangen van de lambdasonde ?

Lambda sensor vervangen kosten

Bij AutoProfijt ontvangt u vooraf een prijsspecificatie, waarin alle kosten voor het vervangen van . Naar de garage of zelf vervangen ? Met welke kosten moet rekening worden gehouden. Dan kunt u altijd bij Uitlaatsetje . Wat gaat dat me waarschijnlijk kosten en kan ik dat het beste bij de . Kundig advies en gebruiksgemak helpt u bij uw . Heeft u een nieuwe lambdasonde nodig voor uw auto? Het niet tijdig vervangen kan problemen opleveren in het mengsel.


Daarom is er een lambdasonde geplaatst in de uitlaat direct na het motorblok. Deze sensor meet hoeveel zuurstof er nog in de uitlaatgassen zit . En juist de 1e lambdasensor reageerde niet goed. Lambda Sensor ( Lambdasonde ) voordelig voor CHEVROLET Cruze Station Wagon.


Bij mij is de lambdasonde vervangen (astra H) op de uitlaat en deze kost 1euro bij de . Met een nieuwe lambda sonde rijdt uw auto weer zo effectief mogelijk. Bestel een nieuwe tot goedkoper. Voor 20:uur bestel volgende werkdag in . Online lambdasonde kopen voor jouw Skoda Fabia (6Y2) 1. Ontdek het zelf en spaar geld uit!

Lambda sensor vervangen kosten

De storing is gereset en bij terugkeer zal de sensor vervangen moeten worden. Kosten omstreek 2euro, ongeveer 2euro voor de sensor. Koop laaggeprijsde Lambdasonde voor NISSAN NOTE eenvoudig online en aan lagere prijzen dan in de winkel.


Vergelijk en bespaar met onze lage prijzen! Mijn eerste lambdasonde is kapot en moet vervangen worden. Volgens de dealer gaat dit ongeveer 3euro kosten.


Alles over een lambdasonde , wat is het hoe werkt het en wat kan eraan kapot. Waarom zitten er styeeds meer lambda sondes in de auto en waarom zit deze. Katalysator laten vervangen ? Helaas komt het regelmatig voor dat ook de lambdasonde aan vervanging toe is. Nu wil ik deze sonde toch laten vervangen. Zelf heb ik het gevoel dat ze me willen naaien.


Om de zuurstofsensor vervangen is zo eenvoudig om een ​​nieuwe te kopen. Vergeet echter niet dat in gespecialiseerde winkels of garage de kosten van . De Lambda sensor (?) was kapot en moest vervangen worden. NTK (NGK) LZA11-Vlambdasonde L 250mm polig Regelsonde koste mij slechts 1euro incl.


Vandaag wordt deze vervangen en de verwachte kosten bedragen ca. Nu lees ik dat een lambdasonde vervangen zelf te doen is, ding is.

No comments:

Post a Comment

Popular Posts