Thursday, April 21, 2016

Auto nassau delft occasions

Hij heeft een nieuw origineel BMW lambdasonde besteld zegt ie, komt op 2euro voor. Wat vinden jullie van de kosten en die bewering? De dealer heeft de auto uitgelezen, en verteld dat de voorste lambdasonde het probleem is.


Het zou echter geen probleem zijn om ermee door . Een lambdasonde moet worden vervangen op het moment dat die defekt is. Lambdasonde voordelig online kopen op autoonderdelen-direct.

Auto nassau delft occasions

Dit kan door een voltmeter met. Als dat gebeurt is het tijd om de lambdsaonde te vervangen. Diagnose: een sensor stuk van euro en halfuutje werk om deze te vervangen en. We laten de turbo vervangen terug 95- € kosten. Is op een of andere manier te testen of het de lambdasonde is?


Controle van de lambdasonde die de uitstoot van schadelijke stoffen beperkt, . Dan kunt u altijd bij Uitlaatsetje . Kundig advies en gebruiksgemak helpt u bij uw . De lambdasonde moet worden vervangen , vertelde deze me.

Wat gaat dat me waarschijnlijk kosten en kan ik dat het beste bij de . Heeft u een nieuwe lambdasonde nodig voor uw auto? Het niet tijdig vervangen kan problemen opleveren in het mengsel. Vervang uw lambasonde sensor op tijd zodat u niet onverwacht hoge kosten heeft aan de reparatie van uw auto. Daarom is er een lambdasonde geplaatst in de uitlaat direct na het motorblok. Deze sensor meet hoeveel zuurstof er nog in de uitlaatgassen zit . En juist de 1e lambdasensor reageerde niet goed.


Bij mij is de lambdasonde vervangen (astra H) op de uitlaat en deze kost 1euro bij de . Met een nieuwe lambda sonde rijdt uw auto weer zo effectief mogelijk. Bestel een nieuwe tot goedkoper. Voor 20:uur bestel volgende werkdag in . Online lambdasonde kopen voor jouw Skoda Fabia (6Y2) 1. Ontdek het zelf en spaar geld uit! De storing is gereset en bij terugkeer zal de sensor vervangen moeten worden. Kosten omstreek 2euro, ongeveer 2euro voor de sensor.


Vergelijk en bespaar met onze lage prijzen! Mijn eerste lambdasonde is kapot en moet vervangen worden. Volgens de dealer gaat dit ongeveer 3euro kosten.


Alles over een lambdasonde , wat is het hoe werkt het en wat kan eraan kapot.

Waarom zitten er styeeds meer lambda sondes in de auto en waarom zit deze. Katalysator laten vervangen ? Helaas komt het regelmatig voor dat ook de lambdasonde aan vervanging toe is. Nu wil ik deze sonde toch laten vervangen. Zelf heb ik het gevoel dat ze me willen naaien.


De kosten voor de sonde is 223. Om de zuurstofsensor vervangen is zo eenvoudig om een ​​nieuwe te kopen. Vergeet echter niet dat in gespecialiseerde winkels of garage de kosten van . De Lambda sensor (?) was kapot en moest vervangen worden.


NTK (NGK) LZA11-Vlambdasonde L 250mm polig Regelsonde koste mij slechts 1euro incl. Vandaag wordt deze vervangen en de verwachte kosten bedragen ca. Nu lees ik dat een lambdasonde vervangen zelf te doen is, ding is.


Wanneer katalysator vervangen ? Beste prijzen en kwaliteit — Lambda Sensor op Reservedelenstore. In onze webwinkel vindt u Lambda Sensor voor uw voertuig en een breed scala van .

No comments:

Post a Comment

Popular Posts