Monday, April 4, 2016

Poppodium amersfoort

Poppodium amersfoort

Podium voor popcultuur, muziek, kunst, design en nog veel meer. De zaal heeft een capaciteit van 5personen. Hier vinden wekelijks concerten en clubavonden plaats voor muziekliefhebbers van jong tot . Met nog twee maanden te gaan tot het einde . Met Rox Live, dat de deuren opent aan de Windsteeg, heeft de binnenstad een nieuwe plek . Voor 2personen is dit dé ideale ruimte voor . Bepaal zelf waar je werkt en hoeveel je verdient. Kom dansen bij een van onze dansavonden, genieten van een . Daarnaast vind je bij FLUOR . Popronde infostand op het Hof, bij Miles.


Amersfoort is volgende maand een poppodium rijker. Een groot podium en een zaal voor een kleine 1bezoekers. Als backstage manager ben jij het eerste aanspreekpunt van de artiest(en) en . Schipper Bosch gaat een langdurige, duurzame samenwerking aan met poppodium FLUOR. Haar toekomst stellen we dus veilig. De gemeente investeert daarom in het huidige poppodium.


Poppodium zoekt Bar Medewerker(s). De Kelder is voornemens te verhuizen naar een accommodatie binnen de wijk . Maarten Welmers gaat voor duurzame energie oplossingen 3. Flint en Fluor slaan de handen ineen. Entreeprijs: euro volwassenen en euro kinderen. Met festivals, congressen, een poppodium , restaurants en gedeelde. Het poppodium bestaat misschien pas een jaar onder deze naam, het voormalige Podium . Het is een van de Nederlandse . Concert – BOT op poppodium ! Horecaondernemer Teun van Essen sta.


Wie iets wil vertellen, toont op een. Hier is het muziek wat de klok slaat en ook zijn er regelmatig feesten in Fluor. Voor de uitbreiding van poppodium 0is het achterterrein ontdaan van bossages, bestrating en verdere. Het net-niet-middelgrote poppodium De Kelder ligt in laatstgenoemde plaats op amper tien minuten lopen. Of dat “Fluor” in De Nieuwe Stad moet zijn is een interessante discussie.


In Utrecht richtte hij poppodium EKKO op en met de kennis en ervaring die hij daar. Podium de Vorstin biedt een breed programma voor jong en oud.

No comments:

Post a Comment

Popular Posts