Tuesday, April 5, 2016

Recensies autobedrijven

Recensies autobedrijven

Beoordelingen Onafhankelijke autobedrijven. ROTTERDA2beoordelingen en getuigschriften van AutoScout24-gebruikers. Autobedrijf van Rijswijk aan. Onderzoek ervaringen van klanten en medewerkers.


ANWB is per april gestopt met Garagereviews. De ANWB ziet het als een belangrijke taak voor haarzelf om consumenten voor te . Tot mijn spijt schrijf ik dit stuk. Paar weken terug heb ik een auto gekocht van dit autobedrijf met veel hoop en vertrouwen.


Tulp autobedrijf Tilburg sep. Ervaringen autobedrijf Oud Gastel (voorheen J.D.R. Cars) jul. Goede ervaring met Kooijman Automotive, ze zijn snel aanwezig bij pechhulp en een goede afhandeling.


Rob is een top verkoper en doet er alles aan een tevreden klant te verzorgen. Dit soort mensen moeten werkgevers koesteren, want dit . Ons bedrijf staat voor kwaliteit, zekerheid . Rotterdam, aan de grens van Barendrecht. Hieronder kunt u lezen wat onze klanten van ons vinden.


Op dit moment hebben 5klanten ons beoordeel met een gemiddeld! Ik heb vandaag mijn auto opgehaald en ik ben superrrtevreden met dit bedrijf. De afspraken worden nagekomen.


De verkoper Kees heeft uitgebreid de tijd . Klantervaring: Snel geregeld. Uiteindelijk komt dit in mijn . Eén van onze BOVAG occasions gekocht of onderhoud aan uw auto gehad? Laat op de website van BOVAG een recensie van autobedrijf Douwe de Beer . Wil je zelf een review achterlaten? Al ruim jaar zijn wij een betrouwbare partner voor een ieder als het gaat om . Daarnaast hebben wij een moderne werkplaats voor . Om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, maakt onze website gebruik . Bent u op zoek naar een betrouwbaar autobedrijf in Beverwijk? Geen onzin verkoop praat maar deskundig en eerlijk advies.


Wij zijn heel fijn en vriendelijk geholpen. Wij hebben hier dan ook onze nieuwe golf gekocht en . Onze specialiteit is de in- en verkoop van personen en . Wij zorgen voor het onderhoud van uw auto, ongeacht het merk. Ook kunnen wij carrosserieschade aan uw auto herstellen. Al jaar dichtbij in Bergambacht, Capelle IJssel, Haastrecht, Krimpen Lek, Waddinxveen . TOYOTA-ONDERHOUD wordt bij ons uitgevoerd met zoveel mogelijk originele onderdelen.


Wij werken voor u tegen een gunstig tarief, te weten € 5excl. Wij vinden service heel belangrijk. Bij ons staan klanten echt voorop. Maak kennis met RB Autoplaza. Terpstra, het enige échte onafhankelijke autobedrijf van Nederland.


Ik bied mijn excuses aan voor de vorige recensie die niet helemaal terecht is geplaatst. Stienstra is een uitstekend familie bedrijf helemaal vanuit Brabant ongezien met vele vertrouwen een opel corsa gekocht. Bij het zien van de Corsa waren . Gebaseerd op 4ervaringen. Wij zouden u graag willen vragen om een recensie te schrijven over uw ervaringen met M. Het schrijven van een recensie is heel . Welkom op de website van Auto Leiderdorp!


Hier kunt u alle occasions bekijken die wij voor u op voorraad hebben. Bedankt voor de mooie recensie en je bent altijd welkom, ook gewoon voor een. Ken iedereen deze autobedrijf aanbevelen,goede service als ik ooit weer . Specialist in service en kwaliteit. Het autobedrijf met de meeste vaste klanten.


Volgens deze richtlijnen worden ook de periodieke APK keuringen verricht. Graag tot ziens in ons autobedrijf in Oss .

No comments:

Post a Comment

Popular Posts