Wednesday, April 8, 2015

Hammerite hittebestendige verf

Hammerite hittebestendige verf

De herfst periode komt stilaan in zicht. Met deze tips kan jij veilig en zorgeloos de baan op: Winterbanden : met de juiste banden heb je meer . Openingstijden Autobedrijf Dick de Winter Van Oldenbarneveldweg in Castricum, alle Autobedrijf Dick de Winter openingstijden en koopavonden in . Lees hier tips die problemen met je auto in de winter kunnen. Naast een verkoelende functie op hete zomerdagen is de airco onmisbaar in de winter omdat deze er voor zorgt dat de lucht in het interieur snel wordt . Maak een afspraak voor de Carteam Wintercheck. Laat uw auto niet in de kou staan. De dagen worden korter en de nachten kouder.


Vakgarage zorgt er voor dat uw auto winterklaar is. Zo kunt u veilig, comfortabel en met een gerust gevoel de weg op. Van oudsher zijn we een echte dorpsgarage , maar inmiddels onderscheiden we ons. Garage Bulten is gevestigd aan het zaagmolenpad te Doetinchem. In 1929/opende hij zijn nieuwe bedrijf garage “AUTO PALACE”, dat tijdens de winter centrale verwarming had.


De automobielindustrie begon te groeien en . Bent u al voorbereid op de winter ? Zorg in ieder geval dat uw auto voor de winter klaar is!

No comments:

Post a Comment

Popular Posts