Tuesday, April 14, 2015

Krassen verwijderen vespa

Krassen verwijderen vespa

Te lage snelheid om te draaien: Vespa op zijn kant op de parking vol. De rechterbil, en het stuk plastic onderaan hebben heel wat krassen. Mijn witte Vespa S is gevallen. Vlammen verwijderen - Algemeen posts mrt.


Ben je zelf superzuinig op je scooter, kwakt iemand zijn fiets ertegenaan. Dader natuurlijk op het kerkhof. Het betreft een Vespa Sprint Zwart. Krassen verwijderen kan alleen maar door over spuiten. Onlangs is mijn scooter omgewaaid daardoor zitten er lichte krassen op de kap.


De kleur van mijn scooter is mat grijs, kappen zijn van metaal . Nu vroeg ik mij af of het mogelijk was om deze krassen eraf te halen én dat het zijn kleur behoud. Het gaat om een matzwarte Vespa LX 50. Voor schade scooters en scooterschadeherstel bent u bij Fastfurious precies aan het juiste adres waar u voor al uw schade geholpen kunt. Krassendokter is sinds 20de lakspecialist in het verwijderen van krassen ,. Harley-Davidson, 4x slaapkamer, garagepoort, . Heb je een lichte kras of krasjes op je auto? Zitten er door sleutelgebruik krasjes rondom de handgreep?


Hoe verwijder je krassen en beschadigingen in je autolak zonder dure machines of spuiten. Beste producten om krassen mee te verwijderen.

No comments:

Post a Comment

Popular Posts