Wednesday, July 29, 2015

Condens voorruit auto

Condens voorruit auto

Condens op de autoruit kan een forse belemmering van het zicht betekenen. Hoe verhelp je het en wat als je vochtproblemen blijft houden. Pak nu condens op de autoruiten aan met deze praktische tips.


In deze blog geven wij je praktische tips om je autoruit snel condensvrij te maken. Binnen no-time is de voorruit condensvrij !

Dit zijn allemaal dingen die ervoor zorgen dat de lucht in je auto vochtig is of wordt. De waterdamp condenseert dan tot minuscule druppeltjes die het licht tegenhouden en het zicht reduceren tot nihil. Mijn grootste ergernis in de herfst en winter zijn beslagen autoruiten. Richt de blazers op de voorruit.


Vervolgens condenseert het water op de ruit en de ruit beslaat. Vroeger had ik eens een nieuw autoraam laten steken door onze officiële Peugeot garage, bleek achteraf dat er bij koude dagen veel condens. Hierdoor ontstaat condens dat je zicht zwaar beperkt.

Condens voorruit auto

Het stoort mij dat mijn Clio veel vocht tegen de voorruit verzameld. Ochtend een eeuwigheid wachten tot de waas van condens is. Doordat de lucht op de koude oppervlakken condenseert beslaan je ruiten. Gewoon auto starten met airco vol op de voorruit.


Zeker bij een oudere auto kan deze wat in kracht afnemen tot het punt dat de . Houd de airco van je Toyota ook in de. Nu heb ik elk denkbaar middel tegen condens het afgelopen jaar al. Ander punt: heeft de auto nog de originele voorruit en er zit ook geen . Is uw auto nat van binnen, of heeft u last van condens op ramen?


Autoruiten beslagen ( condens ) of bevroren aan de binnenkant. Vocht in de auto is de grote boosdoener. Ontdek hier hoe je dit probleem verhelpt. Want met condens op je autoruiten heb je slecht zicht op de weg.


Zet de airco op standje extra hoog, richt de blazers op de voorruit en laat . Voor mooie streeploze schone autoramen gebruik ik ruitenreiniger en stukken papier. Sproei ruitenreiniger op het raam en veeg het droog met papier.

De autoruiten beslaan aan de binnenkant. Het water op de voorruit condenseert en ja hoor… een beslagen . Gister merkte ik het vooral. Mij nieuwe, tweedehandse ;-) auto heeft veel last van condens binnen.


T water droop er af, en ik kreeg het maar . Zij hebben de dag erna de auto nagekeken en wat bleek, een of . Bestel je vochtvreters bij Silica-gel-shop. Ochtends nooit meer aangedampte ruiten in je auto , dankzij een paar kousen, en wat kattenbakvulling. Dit zijn de beste tips om condens op autoruiten te voorkomen. Een beslagen autoruit houdt je op.


Auto wassen zonder water in stappen! How-To: Wash your car WATERLESS in steps! Veiliger rijden met Rain-X anti condens original 200ml (concentraat). Verhoogt de veiligheid tijdens vochtige ritten! Onzichtbaar en gemakkelijk aan te brengen!


Vandaar dat de condens in de auto zichtbaar blijft en de uitademing niet. Bedampte ruiten, dichtgevroren deuren en een voorruit die onder een steenharde laag ijs zit. Giet géén emmer kokend water over je bevroren auto heen. Met deze was- en anticondensspons in microvezel verwijder je condens van ramen, de voorruit van je auto , spiegels en muren. Doe dit op een moment dat de voorruit echt goed droog is!


Nergens anders op de ruit zit condens en ik heb dit nooit eerder gehad zelfs niet toen er. Leg eens een vochtvreter een paar dagen in je auto. Hiermee zorg je ervoor dat condens minder snel hecht aan het glas, . Anti condens doek voor autoruiten. Handige anti condens doek om altijd in de auto te hebben! Last van condens in je auto ? Je weet hoe vervelend het is als je slecht zicht hebt door de voorruit van je auto , omdat er condens op zit.


Nieuwe fiesta aangeschaft, zodra ik ga rijden beslaat de voorruit , heeft. Het is bij iedere auto zaak zo min mogelijk vocht in het interieur te brengen. Vergeet niet dat vocht het eerst condenseert op de koudste plaatsen.

No comments:

Post a Comment

Popular Posts