Tuesday, October 20, 2015

Bovag keuring caravan

Elk jaar plukt de politie tijdens de grote vakantie-uittocht tientallen caravans van de weg die een gevaar voor de verkeersveiligheid . Op de sticker staat de maand en . Een ondeugdelijke caravan kan leiden tot schade, of nog erger, tot ongelukken. U moet er niet aan denken en wij ook niet. BOVAG keuring voor uw caravan.


Hier een paar tips voor het kiezen van onderhoud voor de caravan.

Bovag keuring caravan

Bij deze Bovag keuring wordt onderstaande lijst nagekeken aan uw caravan. De kosten hiervan zijn slechts € 19- exclusief eventueel meerwerk. Tempo 100km keuring , € 129. Bovag onderhoudsbeurt vouwwagen korting, € 139.


Hierbij controleren wij de opbouw en het onderstel, doen een . Dit is ook een onderhoudsbeurt van de bovag echter een iets aangepaste. Particulier een caravan gekocht of gaat u deze kopen laat deze keuren door een. Goed onderhoud verlengt de levensduur van uw kampeermiddel.

Bovag keuring caravan

Veel caravanbezitters vinden het onderhoud aan hun caravan van. Bij deze beurt is het noodzakelijk om de wagen zo leeg mogelijk . Gaat u dit jaar met een camper , caravan of vouwwagen op vakantie? Schadeherstel aan uw camper , caravan of vouwwagen en montage van. Bij een caravan komt heel wat techniek kijken.


Ook is het verstandig om regelmatig een vochtigheidsmeting en remmentest . Het belang van goed onderhoud van caravans wordt vaak onderschat. In tegenstelling tot een auto ondervindt de . Een punt wat helaas nog door vele mensen vergeten wordt, is het op tijd een afspraak te maken voor een Bovag controlebeurt voor de caravan. Onderhoud en reparatie van uw caravan , vouwwagen, paardentrailer en.


Vele caravanbezitters gaan ervan uit dat het onderhoud niet zo hard nodig is, omdat. Een verplichte APK keuring voor caravans of vouwwagens bestaat nog niet in. Reparaties en onderhoud aan uw caravan of vouwwagen in de regio Gelderlan Tiel, Nijmegen, Arnhem. Alles in een overzichtelijk keuringsrapport met Bovag.


Zo kunnen andere weggebruikers en ook de politie al . De Bovag caravan onderhoudsbeurt kost € 16- inclusief milieutoeslag. Hierbij worden de wielen gedemonteerd en worden veren en lagers gecontroleer .

Bovag keuring caravan

Wij keuren de gehele caravan of camper op de technische staat en . Er wordt gecontroleerd op ruim 60 . Wij verzorgen onderhoud aan zowel caravans , campers, vouwwagen,. Caravan aankoopkeuring € 15-. Al het Bovag Onderhoud voeren wij uit aan uw caravan of camper.


Als caravanner wil je kunnen vertrouwen op je caravan. Veilig op weg met uw camper of caravan. En toch wilt u graag weten of wat u . Om uw caravan optimaal in conditie te onderhouden is een jaarlijkse. Bovag -sticker en Bovag - keuringsrapport.


Ook keuringen , remtesten en inbouwwerkzaamheden kunnen worden. Als uw caravan goed onderhouden is, heeft u daar op de camping geen zorgen over. In het tussen liggende jaar . Onderhoud aan uw caravan is zeer belangrijk voor het gebruiksplezier en de. Ook bij een goed onderhouden caravan of camper is het risico schade op te . De werkplaats en de schadeafdeling zijn Bovag gecertificeerd.


Intredetoets specialist keuring en onderhoud caravan. Weet je genoeg van elk onderdeel van het examen? En ook hier geld als uw caravan voldoet krijgt u een keuringsrapport en een . BEL OF MAIL ONS VANDAAG NOG. Met recht durven wij u te garanderen dat uw caravan , kampeerauto of camper in goede handen is. Het is van belang voor uw eigen veiligheid en voor die van.


Bel of mail ons voor het maken van een afspraak.

No comments:

Post a Comment

Popular Posts