Friday, October 30, 2015

Stop and go

Stop and go

Taveirne Mobil terecht voor een reisvoertuig op maat. Skydancer Apéro: de eerste cabrio- camper. Wij gaan onze wagen ombouwen tot camper ! Hoewel een expeditie richting zuidelijk Afrika hartstikke tof klinkt, is dat voor ons geen . Zij bouwen met aandacht expeditie campers van mijn (en jouw) 4x4.


Centre Fiers et Forts voor Kansarme Kinderen.

Touratrek en Marokko Maatwerk . Wij zijn gespecialiseerd in het bouwen en onderhouden van uw camper. Of het nu gaat om een nieuwe 6xexpeditie camper of om een kleine reparatie aan uw. Expedition Portal is een breed georiënteerd forum. We zijn op zoek gegaan naar een geschikt onderstel om dit nadien dan om te bouwen tot een 4xcamper. De recentere vrachtwagens hebben ofwel te veel . Voor de mensen die met een extreem luxe 4xcamper truck een wereldreis.


Els) een 4xvrachtwagencamper aan het bouwen waren spitsten we onze oren. Op dit moment wordt de camper afgebouwd.

Stop and go

Het plaatsen van een woon-unit op een. D Nog veel te doen dus,en aangezien het in de vrije tijd moet gebeuren zijn we heel wat weken verder. Alvast begin gemaakt ,veel slijpen :shock: Maar heb wel 1kilo lood gevonden tussen de balken. En het ijzer wat eraf geslepen is , dan is . Tegenwoordig worden veel expeditie trucks gebouwd op MAN trucks.


Met andere woorden, waarmee je op expeditie kunt waarheen dan ook. Of wij deze konden ombouwen naar een expeditie camper voor een wereldreis. Een fantastische aanvraag natuurlijk! Bjorn heeft bij zijn vorige . Vind expeditie camper op Marktplaats.


Mooie basis voor expeditie overland camper van te bouwen. Wil je een echt unieke camper , maar heb je geen tijd om te klussen? Laat je camper dan op maat inbouwen door een specialist. Deze bouwen we van begin af aan op tot een expeditie camper.


Met het rubberen profiel van de banden bedwing je landschappen en kilometers. Je Berghaus rugzak is in omvang toegenomen, het heeft vier wielen gekregen, . Modulaire hangbeden camper diy zelfbouw dubbelbed. Afbeeldingsresultaat voor zelf camper interieur bouwen.

Stop and go

Innova Roadtrip Innova staat met de nieuwe Roadtrip Buscamper op de. De gehele cabine is voorzien van vloerverwarming. Als dit geen opvallende campingburen zijn… De camperopbouw is volledig eigenbouw.


Of het nu om een veersysteem, een lier of om een speciaal naar uw wensen opgebouwde camper gaat, voor elk voertuig, iedere reis en ieder budget hebben. Elke opdrachtgever heeft weer specifieke wensen. Tweedehands camperbusjes zijn een gouden business. Ook wereldreizigers die een expeditie - camper laten bouwen zijn meestal wat jonger.


Home › Camper ombouw › Stromend water. Om een landrover of andere auto om te bouwen tot een expeditievoertuig en deze ook te laten . Op het Dusseldorf Caravan Salon heeft Fiat deze avontuurlijk. Franse bedrijf Dangel, dat zo ongeveer van alles een 4xkan bouwen. De Pastorie werd ontworpen door N. Wat wij graag willen is een Mercedes TN ombouwen tot expeditie camper. Vrachtwagen, camper , expeditiecamper.


De enige mogelijkheid lijkt het omkeuren tot camper te zijn. Er zijn verschillende bedrijven die compacte expeditievoertuigen bouwen , zoals . Hurtigruten expeditie aanbiedingen van bbi travel. Spitsbergen, groenland en Antarctica met hurtigruten.


Achterin de camper heb je een zithoek die je kunt ombouwen tot een ruim tweepersoonsbed (x 85m). Er is een smal bed voorin de camper voor een kind .

No comments:

Post a Comment

Popular Posts