Thursday, January 28, 2016

Vw apk actie

Vw apk actie

Laat deze keuring tijdelijk bij ons uitvoeren voor slechts € 175! Kom langs bij Pon Dealer in Amersfoort, Barnevel Hilversum, Naarden of Nijkerk. Een APK -keuring is belangrijk en zorgt ervoor dat uw voertuig zo veilig en milieuvriendelijk mogelijk kan rijden. De APK Keuring voor uw VW bedrijfswagen regelt u bij Bourguignon: slechts € 2-,. RDW-erkend team bestaand uit enkel ervaren keurmeesters.


De APK (algemene periodieke keuring) is wettelijk verplicht. Het doel hiervan is de verkeersveiligheid te verbeteren en het milieu te beschermen. Dit is een all-in prijs inclusief btw, afmeldkosten en viergas-test, EOBD-scan of . Je betaalt slechts € 2- all-in. Deze prijs is een all-in prijs inclusief btw.


Moet uw auto een APK -Keuring ondergaan? Daarvoor betaal je slechts € 2- all-in. Eerder dit jaar al groot onderhoud . De jaarlijkse Algemene Periodieke Keuring ( apk ): je ontkomt er niet aan als.


APK Amsterdam Actie €1- All-in geen verrassingen! Leuke polo rijd en schakelt als een zonnetje kortom goede auto voor jaren rij plezier ! Recent onderhoudsbeurt gehad . En bij een onderhoudsbeurt gratis. Plan direct online een afspraak in bij Vallei Auto Groep. Profiteer van scherpe servicetarieven en speciale acties op de bedrijfswagens.


Wanneer en hoe vaak uw auto naar de APK moet, hangt af van de leeftijd van . Een APK keuring voor VW Bedrijfswagen rijders kost € 2- all in, inclusief BTW en afmeldkosten. Acties zijn niet geldig in combinatie met andere acties. De APK (Algemene Periodieke Keuring) is wettelijk verplicht.


Wij maken gebruik van cookies om uw ervaring op onze website te verbeteren. V Comfortline, Actie , incl. Benzine, Hatchback, Handgeschakel Zwart. Volkswagen APK voor slechts € 25! Om de verkeersveiligheid te bevorderen is er naast regulier onderhoud de jaarlijks verplichte Algemene Periodiek Keuring ( APK ). Autobedrijf Thoonen in Gassel kunt u terecht voor de APK keuring van uw auto.


Sommige dingen in het leven moeten gewoon. Een van die dingen is de APK. De algemene periodieke keuring is nu eenmaal wettelijk verplicht. Dit is de netto meeneemprijs van de auto in zijn huidige staat inclusief tenaamstelling en geldige APK. Met behoud van fabrieksgarantie.


Wanneer u de APK in combinatie met onderhoud laat uitvoeren dan is de APK gratis. Combineer dit dan met een grote onderhoudsbeurt en de APK kost u niks. Verloopt de APK van je auto binnen maanden?


Dan is het weer tijd om een afspraak te maken voor de APK. De informatie heeft betrekking op openstaande terugroepacties bij. Overall winnaar is de Mercedes SLK, gevolgd door de VW Golf Sportsvan . Dan bent u bij Carteam Car Cure aan het juiste adres. Het gehele jaar door vindt u bij Automobielbedrijf De Bruijn de beste acties voor.


Bruijn voor een APK keuring voor uw auto voor maar €2- Deze actie geldt tijdelijk. Wk aanbieding : Vw polo met APK voor 375. FSI Turijn met airco, trekhaak, apk en afleverbeurt var AutoFirst van der Linde.


Auto onderhou auto reparatie en APK voor de regio Winsum. Bekijk online de apk keurmeester vacatures in Amersfoort op de grootste. Interieurkleur: Donkergrijs. Onderhoudsboekjes: Aanwezig.

No comments:

Post a Comment

Popular Posts