Tuesday, February 16, 2016

Motip blanke lak hoogglans

Motip blanke lak hoogglans

Geeft extra glans en beschermt de kleurlak tegen beschadigingen. Sneldrogende acrylaat lak met duurzame glans voor het behandelen van behandelde en . Wilt u uw brommer, Motor of scooter hoogglans spuiten? Gebruik na het verven deze blanke lak hierdoor . Colormatic 1K- blanke lak glans 4ml. De lak aanbrengen in meerdere dunne lagen. Voor het aanbrengen van de volgende laag, de spuitbus weer schudden.


Hittebestendig : Tot 110¡C Stofdroog. Deze lak is krasbestendig en voorzien van 500ML. Motip hoogglanslak blank 4ml. Bestel online bij De Boer Drachten! Voor het behandelen van behandelde en onbehandelde ondergronden van hout, metaal, aluminium, . MOTIP KOMPAKT BLANKE LAK HOOGGLANS.


De blanke lak heeft een goede corrosiewering en een uitstekende hechting. Deze spuitbus bevat 400ml hoogglans lak in de kleur transparant. Kwalitatief hoogwaardige blanke lak voor het behandelen van behandelde en onbehandelde ondergronden van metaal, hout, aardewerk, glas. Alle prijzen zijn inclusief btw en taksen.


Deze blanke lak wordt geleverd in 500ml spuitbus. Hoogglans 1K blanke lak op acryl basis. Tomos onderdelen specialist.


Nu zijn er twee soorten spuitbussen: de ééncomponentenlak, kortweg 1k lak, en de twee. Een sneldrogende en goed acryl lak. Kras-, schok- en stootvast, voor binnen en buiten te . Relevant geïdentificeerd gebruik van . Bij Marinediscounter bestelt u snel, eenvoudig en voordelig.


Eerst een witte primer aanbrengen en afwerken met acryl blanke lak. Avis Polyurethane is een slijt- en slagvaste blanke lak op basis van een één componenten. Wij zijn al jaar actief op het gebied van autolak en zijn dus een echte specialist.


Pimp je spullen op met chromespray (action)! Spectrum spuitlak folder aanbieding bij Action. Blanke lak motip 40blank lakverf, dekkend.

No comments:

Post a Comment

Popular Posts