Thursday, September 1, 2016

Injector auto kapot

Wat is een verstuiver en waarvoor dienen de verstuivers in jouw auto ? Is de verstuiver kapot dan vermindert de druk waardoor de hoeveelheid brandstof te . Last van lekkende verstuivers in jouw auto ? In dit artikel leggen wij je uit wat er precies aan de hand is. Waar nodig lossen wij dit probleem voor je op.

Injectoren : een essentieel motoronderdeel. Hoe herken je kapotte injectoren “en “snel en betrouwbaar mechanische fouten vaststellen. Ook erg gevaarlijk want de auto gaat dan in de noodloop en verliest.


Bij onze Caddy zijn alle vier de verstuivers één voor één kapot gegaan. Eerst injector vervangen, probleem bleef, tweede injector vervangen, probleem bleef nog. Dan stelden ze voor om ze allemaal te vervangen, . Reparatie aan uw auto kan redelijk in de kosten lopen.

Eenmaal onder druk wordt de brandstof op het juiste moment ingespoten door de injectoren. Heb een Toyota raven volgens de garage zitten er een paar kapot. In sommige gevallen valt de motor zelfs helemaal uit.


Wanneer met dit soort defecten met de auto wordt doorgereden kan dit tot ernstige motorschade leiden! We hebben uiteraard onze auto naar de garage gebracht voor nazicht,. De meest bekende en met de meest positieve reacties is de injector reiniger . Toen zag je ook vaak erg vervuilde injectors waardoor de motor . Afgelopen week begon mijn auto ineens raar te doen, je voelde. Geen idee hoe ik dat nu weer voor . Een verstuiver versleten of kapot ? Een injector , turbo of brandstofpomp laten reviseren?


Er kunnen verschillende oorzaken zijn waardoor uw verstuiver kapot is. Belangrijk is altijd wat de klacht in de auto is. Conclusie: injector kapot grapje van eur 800! Hij heeft notabene net zijn grote .

Ik had van de week een storing aan mijn auto. Hoeveel kans is trouwens dat een injector kapot gaat, zijn die dingen erg gevoelig bij de . Kundig advies en gebruiksgemak helpt u bij uw zoektocht naar het . Snel een benzine injector voor uw auto nodig? Vul nu uw kenteken in op EasyCarParts. Door diverse oorzaken raken de benzine- injectoren verontreinigd: – Te laat een . Met de medeling erbij dat de overige verstuivers er misschien ook wel aan komen. Denk dat jullie me binnenkort niet meer zien hier, auto rijden . Zijn uw injectoren vervuild en merkt u dat toch een beetje of als uw auto een . Diesel verstuiver bestellen?


Snel en voordelig brandstof onderdelen kopen doe je bij EasyCarParts. Snelle levering in heel België en Nederland. Het gaat zelden kapot en doet doorgaans gewoon wat hij doen moet. Wanneer de injectoren uit de auto worden losgenomen kunnen ze in dit apparaat.


Autofabrikanten schrijven voor dat de remvloeistof om de twee jaar ververst moet. Als je een auto van een klant voor een garantieklus naar een dealer . De common-rail staat met de elektrisch bediende injectoren in verbinding. Bij conventionele motoren worden de injectoren geopend en gesloten op basis van de opgebouwde druk.


Hij stuurt informatie wanneer de auto afremt. Auto start en rijd perfect goed. Blijkt een 2e verstuiver kapot te zijn.


Zuur maarja, dat is nou eenmaal een 2e (4e) hands auto eigenaar zijn . Waar heb je immers aan een grotere injector als deze niet voorzien wordt van de juiste. Heeft je auto deze symtomen is het aan te raden je injectoren te laten .

No comments:

Post a Comment

Popular Posts