Wednesday, September 28, 2016

Koppakking vervangen ford ka

Koppakking vervangen Ford zelf lekke koppakking vervangen hoe zelf. Ford Ka , Sportka, Fiesta, Courier, Fusion, Escort, Orion, Focus, 17M, 20M, 26M, Cortina . BEL 0- 220voor de kosten van het vervangen van de koppakking voor uw Ford ka. Ford Ka 2004: koppakking vervangen van Ford Ka met een BAA motor. Zie mijn topic schommelende temperatuur en noodloop.


De oorzaak is volgens de Ford een lekje in de koppakking waardoor er hete . Zo te lezen is het inderdaad de koppakking. Het vervangen van deze cylinderkop komt denk ik op hetzelfde neer als het vervangen van de koppakking qua werk. Heb jij een soortgelijke klus? Definitief herstel van: Gebarsten koppakking Opgeblazen koppakking Lekken van het inlaatsysteem. Ben dus op internet gaan kijken voor een Ford Ka.


Ja deze waggie is van 200 eigenaar geha altijd dealeronderhou den, sinds 20elk jaar bij de Ford dealer geweest. Het reviseren van een motor kan variëren van het vervangen van wat pakkingen en rubbers tot aan. Wanneer moet deze vervangen worden?


Vraag vrijblijvend offertes aan bij erkende garages in uw buurt en . Ik heb maanden geleden een Ford Fiesta gekocht, bouwjaar 199. De auto is naar een garage gesleept, conclusie: koppakking lek, tik in .

No comments:

Post a Comment

Popular Posts