Tuesday, October 10, 2017

Luchtmassameter adapter

AutoStyle luchtmassameter - adapter Deze luchtmassameter - adapter van AutoStyle is te gebruiken in combinatie met de Bosch-injectiesystemen. Perfect passende alu adapter om het mogelijk te maken een sportluchtfilter aan je LMM te monteren. Wordt geleverd incl slangklem ter bevestiging en adapters voor de diverse. Luchtmassameter lmm golf gti. Klik en zie welke winkel de beste prijs voor Autostyle dB meters aanbied.


Deze adapter is te gebruiken om het luchtfilter direct op de lucht inlaat opening te plaatsen. Adapter tbv luchtmassameter (open luchtfilter). Vandaag besteld = morgen in.


Compleet met snelkoppeling en mannelijke adapter. Op zoek naar nieuwe merken voor MAZDA 3reserveonderdelen? Nissan Qashqai Accu- adapter. Selecteer uw auto en zoek uw.


Motor Centrale Vergrendeling. AE111_) KW momenteel niet beschikbaar. Speciaal ontwikkelde verbindingsdelen van Nirosta zorgen voor een mooi uiterlijk en een zeer stevige verbinding van de buizen, adapter en verbindingsstukken . Verwijder voorzichtig de LMM uit het deksel van het luchtfilterhuis. Schuif voorzichtig de rubber filter- adapter op de inlaatkant van de LMM.


Plaats de LMM terug in de inlaatslang met de originele slangklem. In de groep adapter zijn geen onderdelen gevonden voor uw Honda Accord Tourer (CW). Neem de stekker van de luchtmassameter ( LMM ) los. L Benzine 1KW op voorraad Snel en vanaf 12- gratis verzonden . Bij ons kunt u van beide modellen bijvoorbeeld een luchtmassameter kopen, maar ook een brandstofpomp of onderdelen voor een goede Mazda tuning.


Ruitenwisserblad passagierszijde SILENCIO (VALEO - 574114). TCP Sony radio adapter pins, nu slechts $ 390! Snel bezorgd overal in de Caribbean! De luchtmassameter ( LMM ) (ook MAF=mass air flow meter), van een injectiemotor berekent de hoeveelheid lucht die via de luchtinvoer het verbrandingshuis .

No comments:

Post a Comment

Popular Posts