Monday, September 24, 2018

Waxoyl spons

Waxoyl spons

Een gele zijde die lijkt op een traditionele spons en een rode zijde die lijkt op . De dealer adviseerde ons een waxoyl -behandeling aan, zodat de auto zijn glans zou behouden en makkelijk schoon te houden zou zijn. Je kunt de caravan reinigen met een spons , borstel, allesreiniger en spierkracht,. Gegarandeerd een blijvende glans op uw nieuwe auto.


Hoogwaardig polymeer, geeft een Teflon effect. Er zijn veel tegenstanders,. Deze raamwisser is geschikt voor uw voorruit en verwijdert daarnaast ook insecten. Een waxoyl behandeling is zijn geld niet direct waard las ik.


Grote handzame Autowasspons. Ideaal voor het wassen van de auto. Gebruik Wax Shampoo voor het beste resultaat. Het oppervlak goed natmaken en de spons met lichte druk over de te behandelen plaatsen . Geen draaiende bewegingen maken :naughty:. Met een zachte spons en overvloedig water met shampoo wordt de auto nu . Pas wel op dat je met een melamine spons de lak niet raakt, want dan heb . Xcellent Car Center is een erkend autopoetsbedrijf en Car Cleaning service in . Ik was mijn auto ook altijd met de hand ( spons ) in een wasbox.


PROFESSIONEEL AUTOPOETSBEDRIJF: Pages. Zijn er weer mensen die een (nieuwe) spons nodig hebben? Onmisbaar voor het handmatig verwerken van veel producten is een hand pad of applicator.


Ze zijn er van foam of microvezel en speciaal om diverse producten . Indien het vuil oppervlakkig is kunt u zelf de auto reinigen door gebruik te maken van sop en een spons. Voor 16:uur bestel morgen in huis. Wielen worden apart met een andere spons gewassen. NOOIT een spons gebruiken, of door de wasstraat rijden wil je poetskrassen. Weten ze nu nog niet dat je je auto best niet wast met een spons ? Spons Wanneer je de werkzaamheden zelf uitvoert begin je met het.


Nu bestel maandag in huis. Indien u morst, direct verwijderen met water en een natte doek. Indien de vloeistof is gekristalliseerd gebruikt u een spons met . Het was een wax behandeling en daarna een waxoyl behandeling. Waxoyl 3inOnderhoudspakket.


Mijn Citroen DSheeft al heel lang geen spons gezien. Week het eerst los en ga dan pas met de spons aan de slag. Voor extra bescherming van de lak kunnen wij een WaxOyl aanbrengen op uw auto voor slechts . Interieurreiniging ontgeuren Polieren simoniseren Lakverzegeling interieurverzegeling Reinigen extreme vervuiling Meer diensten Polieren . WAXOYL met jaar schriftelijke garantie.


Pada jenis karet sealing spons (sponge sealing rubber) terdapat perlindungan terhadap oksidasi dan.

No comments:

Post a Comment

Popular Posts