Monday, October 15, 2018

Auto beslagen

Een beslagen ruit is eenvoudig te verhelpen. Mochten de vochtproblemen aanhouden, dan lees je op deze pagina ook wat daarvan de . Je stapt in de auto en start de motor. Maar na een paar minuten rijden moet je je wagen al langs de kant van de weg zetten: de ruiten van je auto zijn beslagen.


Bekijk onze tips tegen dit probleem. Pak nu condens op de autoruiten aan met deze praktische tips.

De natte weersomstandigheden van de laatste dagen zorgen voor beslagen ramen en meer vocht in de auto. Als u hiermee gesnapt wordt, kost dit €2exclusief €administratiekosten. Bovendien is het levensgevaarlijk.


Met deze tips tegen beslagen. Mijn grootste ergernis in de herfst en winter zijn beslagen autoruiten. Je wilt snel weg, sleutels in het contact en gaan, maar je ziet geen hand . Door het natte weer komt er veel meer vocht in de auto waardoor de ramen beslaan.


Iedereen heeft het wel eens: beslagen autoramen. Hoe kan het dat je autoramen beslagen zijn .

Auto beslagen

In de nattere maanden worden de meeste automobilisten ermee geconfronteerd: beslagen ruiten tijdens het instappen. Dit komt door vocht binnen het interieur. Condens op de autoruiten ontneemt het zicht, dit is vervelend en kan zelfs gevaarlijk zijn. Boetes voor rijden met beslagen ruiten kunnen oplopen tot wel € 400. Vooral in de koude maanden krijg je regelmatig te maken met beslagen autoruiten, met name de voorruit.


Hieronder staan tips die beslagen autoruiten . Raakt de binnenkant van jullie ruiten ook snel beslagen ? Beslagen raam nieuwe auto okt. Nooit meer beslagen autoruiten - Autobedrijf. Dat betekent aangeslagen autoruiten zodra je met de auto op weg gaat. Het is een regenachtige ochtend.


U sprint naar de auto , start de motor en wat ziet u? De autoruiten beslaan aan de binnenkant. Autoruiten beslagen (condens) of bevroren aan de binnenkant. Vocht in de auto is de grote boosdoener.


Ontdek hier hoe je dit probleem verhelpt. En fris, nat weer zorgt voor beslagen autoruiten. Dat vocht komt er door natte schoenen of kledij, een vergeten flesje water, de adem van jezelf of passagiers, . Wil je nog meer doen tegen vocht in je auto ?

In de herfst en winter beslaan autoruiten een stuk sneller. Logisch, want dat zijn de vochtigste seizoenen van het jaar. Ontzettend hinderlijk zijn beslagen of bevroren autoramen. Maar er zijn gelukkig een paar handige tips die alle problemen snel kunnen . Als je de ergste aanslag wegveegt kun je wel vertrekken, denk . Wanneer u de ergste aanslag wegveegt denkt u . Gaat u direct rijden of niet? Hoe maakt u uw ruiten schoon ? Het kan zó erg zijn dat je nog geen meter voor je kunt kijken.


Met beslagen ruiten rijden is nooit verstandig. Een vrouw deed het afgelopen nacht toch op de Flevoweg in Vollenhove en belandde in een . Ik zet altijd direct de airco aan dan is de ruit zo weer helder. Heb je geen airco dan is er een spray die ervoor zorgt dat kondensdruppels geen kans krijgen am . Voor mooie streeploze schone autoramen gebruik ik ruitenreiniger en stukken papier. Sproei ruitenreiniger op het raam en veeg het droog met papier.


Lees ook onze blog voor meer tips bij beslagen ruiten.

No comments:

Post a Comment

Popular Posts