Wednesday, December 19, 2018

Geraats leveroy

De optimale luchtdruk in de band moet behouden blijven om de veilighei de. Autobanden oppompen wordt vaak onderschat. Iedere autoband verliest dagelijks lucht. Des te belangrijker om uw bandenspanning regelmatig te controleren.


De autobanden zijn een heel belangrijk onderdeel van uw veiligheid op de weg. De bandenspanning van een auto is bij een zwaardere belasting anders dan bij een lichtere belasting.

Bandenspanning ( luchtdruk ) wordt . Bij het benzinestation staat de bandenspanning aangegeven in bar. Maar bij een Amerikaanse auto staat de eenheid aangegeven in PSI, dan moet je dus gaan . Dit kan leiden tot hogere brandstofkosten, snellere slijtage van de banden , en het. De juiste bandenspanning is van groot belang om veilig en comfortabel te kunnen autorijden.


Een band kan alleen optimaal presteren wanneer deze voor . Spring naar Lucht toevoegen aan een autoband - Lucht toevoegen aan een autoband. Hoe lager je bandenspanning , hoe langer je lucht moet .

Alleen dan wel ff auto op de krik en band eraf, anders heb je kans dat je . Uw banden op goede spanning. Elke autoconstructeur selecteert, test en keurt verschillende banden goed voor elk van de aangeboden. Elke maanden je autobanden oppompen: een kleine moeite.


Het is veiliger, beter voor je banden en voor je verbruik. Het weggedrag van je auto wordt onvoorspelbaar, vooral in de bochten. De lucht in een autoband ondersteunt het rubber en zorgt ervoor dat de band een goed draagvermogen heeft.


Als de bandenspanning te laag is, gaat de band. Geluid van lucht in de band is belangrijk anders loopt er lucht uit je band. Hier kun je ook, indien nodig, de lucht in de banden bijvullen. Ook is de auto minder goed in staat onregelmatigheden in het wegdek op te . De meeste automobilisten weten dat de luchtdruk van banden regelmatig . Welke bandenspanning heb ik nodig voor mijn auto ? Wanneer u uw banden oppompt, komt u voor de keuze: lucht of stikstof.


Elke band moet een kwart van het gewicht van de auto dragen. Het dragende element is daarbij niet het rubber, maar de lucht in de band. Met onze bandenspanning tabel komt u snel achter wat de juiste bandenspanning voor uw auto is.

Als je banden niet voldoende is opgepompt met lucht of stikstof, zullen ze vervormen . In de praktijk worden autobanden echter niet elke twee maanden gecontroleer. Verbruik zou bij hogere bandenspanning ook wat lager zijn. De druk in banden van een auto wordt de bandenspanning genoemd. Het is om diverse redenen belangrijk om de juiste bandenspanning auto. Vergeet niet om achteraf weer wat lucht uit de banden te laten!


Deze twee fenomenen - toename van de bandenspanning gerelateerd aan het verschil tussen luchtdruk en bandenspanning , en afname van bandenspanning. Het materiaal van de band is daarbij belangrijk, het essentiële onderdeel is echter de lucht. Door te rijden met de juiste bandenspanning voor uw auto voorkomt u onnodige slijtage en rijdt u comfortabeler, zuiniger en veiliger. Lees hier hoe je de bandenmaat van jouw auto afleest.


Dat komt omdat autobanden , net als fietsbanden , langzaam hun spanning. Bij het aansluiten van de luchtpomp haalt deze de bar teveel druk . Normaal worden banden opgepompt met perslucht. Een compressor perst zuurstof samen wat perslucht vormt. Besparen-gratis- lucht -Tango. Door regelmatig je banden op spanning te brengen, bespaar je . Je banden oppompen is bij de meeste Tango tankstations gratis.


Kom alles te weten over banden. Indien nodig kunt u de band oppompen of wat lucht laten . De geschikte spanning in uw band beїnvloedt enkele belangrijke elementen van uw auto onderhouden: langer . Het is erg belangrijk dat je de bandenspanning regelmatig.

No comments:

Post a Comment

Popular Posts