Thursday, February 26, 2015

Lakpantser

Lakpantser

Het herstelt de kleur en glans van de lak. Een lakpantser is een bescherming voor uw auto die veel verder gaat dan de gewone hot wax die men in carwash centra gebruikt. Wij brengen een lakverzegeling machinaal aan op uw auto.


Dit noemen wij een lakpantser. Dankzij dit lakpantser is de lak tegen de meest extreme .

Lakpantser

Exclusive detail behandeling Jaguar F-type Afgelopen week hadden we wel een heel bijzondere auto onder behandeling bij ons bedrijf. Een paint sealant verzegelt de lak en geeft een nette bescherming, maar om het een lakpantser te noemen, dat gaat ons te ver. Gisteren sprak ik met een collega op men werk over men nieuwe auto, en hij vertelde me dat zijn nieuwe wagen (Volvo CNew) met Waxoyl . Ze vroegen in de garage of onze auto voor aflevering moest behandeld worden met paint plus.


Lakpantser Aanbrengen Op Audi AVia de Autoreiniging Centrale. Heeft iemand zijn skoda met dit product laten . Er is maar één manier om uw auto als nieuw te houden : Het aanbrengen van een lakpantser ! Deze behandeling bied u volgende voordelen .

De bescherming ontstaat door het dichten van de porien van de lak. Gratis waxoyl lakpantser behandeling. Koopt u tijdens onze actieperiode een nieuwe Opel? Dan ontvangt u niet alleen een betaalpas t. De kijharde componenten lakpantser die wij op uw auto aanbrengen is goed voor jaar garantie. De auto word helemaal glad gemaakt en alle . See what people are saying and join the conversation.


Dagelijks rijdt u met uw auto door weer en wind. De weersinvloeden op de laklaag an uw auto zijn niet gering. Zure regen, UV-straling, strooizout, . Anders dan een “waslaag”, zijn lakpantsers bedoeld om een auto voor een langere periode te beschermen. Door deze lakpantsers wordt . Wij kunnen uw auto voorzien van een lakpantser. Hierbij krijgt de laklaag van uw auto een hoogglanzend en bijna ondoordringbaar pantser.


CQUARTZ FINEST RESERVE is een evolutie in lak pantsers. De laklaag van uw auto krijgt met Waxoyl een hoogglanzend en moeilijk . De Lak Van Uw Auto Beschermen met de kracht van TEFLON Jaar schriftelijke glansgarantie.

Lakverzegeling behandeling voor de auto. Nanobehandelingen voor de bescherming . Vandaar dat Cartec een lakpantser heeft ontwikkel die de lak van uw auto. Het Wax Guart lakpantser is een zeer hoogwaardige en duurzame PTFE . Met onze WaxGuard lakpantser blijft de showroomglans op uw lak geen vier maanden, maar tot wel twee jaar gegarandeerd. Bij regelmatig gebruik van de “auto shampoo glans” zult u. Nu kreeg ik ook een brief van de garage, as ze der een lakpantser op moeten aanbrenge. Is het zinvol om een lakpantser op mijn auto te laten aanbrengen ? Er is ruime keuze in reinigingsmiddelen, lakbescherming en het unieke componenten lak pantser.


In onze webshop kunt u alle producten . Ook kunt u uw voertuig een totaalbehandeling laten onder . Extra: Waxoyl-behandeling ( lakpantser inclusief jaar garantie). Wassen van de auto, polijsten van het lakwerk, aanbrengen van Waxoyl lakpantser met twee jaar garantie. Reinigen van het interieur en motorruimte.


Dan moet je gaan cleanen en polijsten. Optioneel voor extra bescherming is een lakpantser aan het eind van de wasstraat. LAKPANTSER WAXOYL: Waxoyl-behandeling (jaar garantie) vanaf €175. Keramische lakpantser en alarm gemonteer nu klaar deze super dikke Audi TTS.


Lak pantser (lak verzegeling) Uw auto blijvend jong met een WAXOYL CAR CARE behandeling met jaar garantie op glans en kleur. Car Clean Service Veghel - Boxtel. Tevens het juiste adres voor kleine lakreparaties of het .

No comments:

Post a Comment

Popular Posts