Friday, February 20, 2015

Wat kost een lekke koppakking

Oliekeerringen: en wat is de mogelijke oorzaak van lekkende oliekeerringen? Een lekke koppakking leidt tot een slecht lopende motor en uiteindelijk tot. Wat de kosten echt opdrijft is een dubbel-massa vliegwiel. Tip, vraag van tevoren wat het gaat kosten en laat dat vastleggen, dan. Mijn zwager zijn auto is een weekje weg geweest vanwege een lekke koppakking.


Kop is gevlakt en nieuw gemonteerd. Bij lekke koppakking ook distributieriem vervangen? Koppakking vervangen kosten → ACTIE PRIJS! Hoe weet ik of de koppakking aan vervanging toe is en wat zijn de kosten ? Een motor met een lekke koppakking loopt op minder cilinders en zal op den duur . Zeker met een lekke koppakking is het zaak om dit zo snel mogelijk te vervangen.


De kosten van een kapotte koppakking zijn namelijk vele . Kosten reparatie lekke koppakking ? Verkoop auto met warmgelopen motor door lekke koppakking. Wanneer moet deze vervangen worden? Vraag vrijblijvend offertes aan bij erkende garages in uw buurt en . Er kan altijd wat kapot gaan op die leeftijd.


Bij een oude auto is het vrij gemakkelijk de koppakking lek te maken, door met de auto te gaan racen.

No comments:

Post a Comment

Popular Posts