Monday, May 20, 2019

Kerstballen spuiten

Kerstballen spuiten

In deze blog vind je tips om zelf je kerstballen te . Op een saaie winter dag haal ik mijn oude kerstballen van zolder. Ik pak een restje muurverf uit het depot. Uit het keukenkastje tover ik een . Was je van plan om dit jaar nieuwe kerstballen aan te kopen of ben je wat uitgekeken op de kleuren van jouw kerstballen ? Je kunt zelf kerstballen maken door oude ballen te pimpen. Hang ze op zodat je ze makkelijk rondom kunnen spuiten met de lakverf.


De Crackle spuitbussen zijn enorm populair en dat is natuurlijk niet voor niets! Bekijk de creatieve ideeën voor Glazen kerstballen met Goud Spray Acrylverf met gratis DIY. Spuit twee keer een dunne laag Spray Verf op het voorwerp. Die kerstballen van vorig jaar zijn leuk, maar kunnen in het nieuwe jaar wel een update gebruiken.


Hang sommige kerstballen wat dieper in de boom en andere wat meer naar voren. Spuit over de sjablonen (zorg dat je de rest van de bal en omgeving goed afdekt). Draag eventueel plastic handschoenen . Wat heb je nodig: (oude) kersballen, glitters, ( spuit ) lijm. Decoreer je (oude) kerstballen met glitters! Voor een volledige glitterbal smeer je eerst de hele bal in.


Maar nu heb ik krijtverf in de kerstboom gebruikt om kerstballen te restylen en te upcyclen. Het geeft een mooi poedermat resultaat en de . Kies je voor ou vintage, modern of stoer? De stijlen zijn eindeloos door de juiste combinaties. Maak je eigen unieke kerstboom, met grote en mini . Gin in kerst met deze meer dan fantastische ballen in de boom. Als ze helemaal droog zijn kun je met witte chocola een patroontje spuiten op de kerstbal.


Strooi wat suiker over de chocola en laat drogen. Vul hem op met de puree en spuit. Dennenappels schilderen of oude kerstballen verven?


Kerstballen kun je prima met spuitverf in je gewenste kleur spuiten en . Ook leuk: spuit ze goud en plak er kleine kraaltjes op! Vul dan een wijnglas met kerstballen , zet deze ondersteboven op tafel en plaats een . Doorzichtige kerstballen die open kunnen. Spuit met een kartelspuitzak roomkaashaar en een baard op het bolletje. Bekijk snel het assortiment kerstdecoratie met kerstballen , kerstdorpen, slingers, verlichting en kwalitatieve kunstkerstbomen.


Ook kun je de nep sneeuw spuiten op een spiegel. TIP: Wil je effen kerstballen wat opleuken, spray daar dan eens wat nep sneeuw op. Er bestaan enorm goedkope spuitbussen met nepsneeuw die je kan spuiten op je kerstboom of buiten in de voortuin. De kerstballen bij action en zeeman. Action) , als de verf droog is bespuiten met.


Ga je dit weekend je boom versieren en heb je zin om te knutselen? Deze kerstballen zijn gedecoreerd met spray verf. Dan pak je een kerstbal en haal je het dopje er voorzichtig uit. Vervolgens pak je de bus haarlak. Spuit flink wat lak in de bal en laat het goedje . Van grillige takken, kerstballen , goudkleurige schelpen, mos en vetplantjes.


Spuit water in de kerstballen en zet als laatste de bloemen in de kerstballen. Verzamel dennenappels in het bos tijdens een wandeling en spuit. Scoor in de discountwinkel doorzichtige kerstballen en versier ze in een . Kies een witte kerstboom uit of spuit je kerstboom wit, versier hem met roze kerstballen , witte uiltjes en vogeltjes, roze en witte strikken,.


Ben jij een beetje uitgekeken op jouw kerstballen en wil je dit jaar iets aparts doen? Verf of spuit dan oude kerstballen met krijtverf. Zo heb ik mijn rek gedecoreerd met schattige kerstballen , . Dat kan met originele kerstballen met LED verlichting erin, een stolp met een .

No comments:

Post a Comment

Popular Posts