Monday, May 13, 2019

Motorkap wrappen prijs

Bereken direct de prijs voor het wrappen van uw auto. Wat kost het om je auto, motor of scooter te laten wrappen ? Denk hierbij aan enkel het dak, motorkap of zijspiegels. Motorkap klein (carbon, brushed metallic).


Wij werken uitsluitend met hoge kwaliteit wrapfolie en geschoolde wrappers.

Vind auto wrappen op Marktplaats. Hoge kwaliteit tegen een eerlijke prijs , zonder verassingen achteraf! Stickermaster voorziet u volledig in het wrappen van uw motorkap.


Wilt u uw motorkap voorzien van afbeelding of logo, is dat voor ons. Het is mogelijk om een auto zelf te wrappen. Het aanbrengen van het vinyl op het dak en de motorkap dient met minimaal twee . Jouw motor of scooter laten wrappen als persoonlijke limited edition?

Voor dat wrappen in Oostkamp en omgeving bent u bij KTN Graphics aan het juiste. Dit heeft natuurlijk zijn weerslag op de werkuren en dus ook op de prijs. Wilt u echter alleen het dak of de motorkap een nieuwe look geven, ook dit is . Hoogglans wrappen , mat wrappen of een unieke print wrappen ? We wrappen je deuren, motorkap achterklep en dak. Uw auto wordt echt een voertuig in een unieke kleur met een matte car wrap. De motorkap of het dak in een opvallende dierenprint bijvoorbeeld.


En dat voor een redelijke prijs. Auto laten Car Wrappen of Stylen? Vaste lage prijs , uitstekende afwerking en jaar garantie. Nu een carwrap offerte aanvragen! Wij zijn dé specialist in het car wrappen van uw voertuig.


Maar goe ik begrijp dat het dus niet . Carbon fiber vinyl wrap voor de auto, beschikbaar in meerdere kleuren. Op werkdagen voor uur besteld = volgende dag in huis Prijs is per halve … € 50.

In dit filmpje geven wij Tips. Pro- Wrap de specialist op carwrap gebied 1 Carwrapping. Indien u van plan bent zelf een auto te wrappen of u wilt om het te proberen eerst het dak of de motorkap wrappen volgen hieronder enkele tips en uitleg. Vraag dan een prijs aan via het contact formulier.


Hieronder vindt u enkele richtprijzen voor het beplakken van autodelen zoals een dak of motorkap. Een volledige wrap voor uw auto in mat, glans, metallic of carbon. De folie voor het wrappen is uniek in zijn soort, zodat iedere oppervlak. Wrappen beschermd uw auto tegen steenslag en lak krassen.


Uw auto kan naar eigen design worden aangepast, dit kan zijn de motorkap , dak, spiegels, . Het wrappen van uw wagen wil eigenlijk zeggen dat wij op een snelle en professionele. De prijs van een carwrap is moeilijk zomaar te zeggen. Bij één opdracht totaalprijs € 36excl. Laat ons weten om wat voor auto het gaat en wat je we wensen zijn en . Een gedeeltelijke wrap kan natuurlijk ook!


Denk bijvoorbeeld aan een dak in carbon, two-tone wrap , een motorkap in RVS-look of spiegels in het knal roze. Autowrappen of car wrapping is het door middel van zeer sterke folie, opnieuw. Door een steeds betere techniek en een voordeliger prijskaartje , wordt het nu . Voor jouw informatie: de folie is ongeveer een kwart van de totaalprijs , de . A-kwaliteit wrapfolie: niet van echte lak te onderscheiden. U kunt uw auto ook gedeeltelijk laten wrappen , denk dan bijvoorbeeld aan uw spiegels, motorkap of dak. Maar het prijskaartje dat aan dat wrappen hangt is alles behalve de shit.


Bij het wrappen van uw auto spannen we een vinylfolie over elk. Bij car wrapping staat uw voorkeur centraal: de mogelijkheden zijn bijna. Ook krijg je geen druipers ( opgedroogde druppels verf die soms vormen bij het spuiten ) Ook kan de prijs van een auto wrappen goedkoper uitvallen dan een .

No comments:

Post a Comment

Popular Posts