Friday, May 31, 2019

Halfords autolak

Halfords autolak

Waterverdunbare, zijdeglanzende 2K speciaallak op PU basis, Waterverdunbare vochtregulerende beits, dekkend. Geschikt voor: Hout , metaal en board. Kleur: Lichte en donkere kleuren.


Cetabever transparant vloer- en parketlak (voorheen vloerlak transparant) is een watergedragen, zijdeglanzende lak voor binnen op basis van polyurethaan. Vernis, lak en beits zijn verfsoorten die hout in en buitenshuis verfraaien, maar. DD lak is van hoge kwaliteit, hoge glans, uv bestendig en krastvast. Een component volle PU lak voor het aflakken van hout.


Lak is een harsachtige substantie die wordt gebruikt om hout te beschermen tegen. Er zijn ook lakken die als basis natuurlijke grondstoffen hebben. Extreem duurzame oplosmiddelhoudende hoogglans lakverf geschikt voor. Watergedragen, duurzame, krasvaste en zijdeglanzende PU acryllak met een goed kleur en glansbehoud.


Voor een decoratieve en duurzame afwerking van . Sea-Line Hoogglans polyurethaan Blanke lak - vernis. Hoogglanzende transparante polyurethaan vernis aanbevolen om hout te beschermen en voor een . Double Coat is een hoogwaardige twee componenten hoogglans dd lak. Tweecolux is een goed schuurbare en vullende grondvernis voor hout. Jachtlak PU Zijdeglans is een traditionele vernis op basis van gemodificeerde alkydhars.


Trae-Lyx Meubellak Mat - Acryl. Trimetal Silvatane PU Acryl Prestige Mat - 2K. De kleur van het hout zal na de behandeling met watergedragen parketlak. Koopmans Houtlak PU mat is een slijtvaste blanke matte lak met een zeer goede vloeiing, sterke mechanische eigenschappen en een goed reinigbaar . Bestel hier eenvoudig polyurethaan lak in de aanbieding.


Koop je lak om alle houten meubels of de houten vloer te beschermen. Denk aan hout lak , transparante lak , maar ook de blanke lak spray. Avis Aqua Pu Lak - Satin - ltr. Gebruik bij het schilderen of verven lak voor binnen.


Zoals Flexa Strak in de lak , blanke lak en vloerverf. Eenvoudig verwerkbare slijtvaste blanke matte lak met sterke mechanische eigenschappen en een goed reinigbaar oppervlak. DD lak is een hoogwaardig tweecomponenten polyurethaan laksysteem dat zich. DD- lak vormt dan ook een perfect aflaksysteem voor polyester, epoxy, hout , . Voor de bescherming en verfraaiing van houtwerk. Ideaal voor het Capacryl Aqua PU laksysteem.


Grondverf voor binnen en buiten, isoleert in water oplosbare bestanddelen van hout. Is er een (boten) lak of olie die de witheid van het hout wel zichtbaar houdt. Egeen en Regius aangeven, een niet vergelend polyurethaan lak. Nieuw hout : of keer in kleur behandelen al naar gelang de gewenste kleursterkte.


Aflakken met Houtlak PU blank (hoogglans, eiglans of heelmat). Voordat je aan het polijsten van de laatste laag begint de PU lak minimaal een week laten . Voor bescherming en verfraaiing van houtwerk zoals meubels, tafelbladen, panelen,. Glitsa biedt oliën, polish en lak voor duurzaam onderhoud aan houten vloeren, meubelen en trappen.


Behandel hout professioneel. Alle Glitsa lakken zijn versterkt met polyurethaan en daardoor optimaal kras-, stoot- en slijtvast. Die matter is als alle andere componenten parketlak en vloerlak. Op ongelakt eikenhout dat blank gelakt moet worden eerst één laag P. Vandaag besteld bij Verfpoint.


Als u kiest voor een lak om uw hout te beschermen, kunt u bij WOCA kiezen uit. Floor-Primer is een unieke watergedragen acryl PU primer die sneldrogend en . Rigostep Skylt Ultramatte PU - Lak geeft uw oppervlak een onbehandelde. Transparante lagen, acrylaatverf en loszittende delen verwijderen door steken, schrapen föhnen of afbijten met bijvoorbeeld Rust-Oleum Groene Afbijt. Deze lak is speciaal ontwikkeld voor houten parketvloeren en traptreden.


Slijtvaste, gebruiksklare, 1-component lak op basis van Polyurethaan -alkydhars.

No comments:

Post a Comment

Popular Posts