Wednesday, September 30, 2015

Plastidip zilver

Plastidip zilver

Speciaal voor de wat kleinere objecten zoals scooters, velgen en fietsen, is er ook een kant-en-klare rubber coating spray te verkrijgen. Silver Metalizer over black. Bekijk al onze Full Dip producten in onze webshop en betaal veilig en snel via IDEAL. Cover Coat is een vloeibaar rubber welke elastisch blijvend is.


Het is niet alleen geschikt voor het isoleren en waterdicht maken van elektronische schakelingen,. Spuitbus verwijderbare mat- zilveren folie spray voor o. P 262: contact met de ogen, de huid of de kleding vermijden. Wij testten het uit met twee verschillende merken van deze synthetische . Bestaat plasti dip ook in zilver of alleen in mat kleuren. Deze velgen folie spuitbussen van het Duitse merk Raid HP hebben de meeste inhoud van maar . Stuks, kan bijna elk oppervlak aan hechten zoals metalen, hout, glas.


Zelf sjablonen spuiten op uw scooter of brommer of het verven van uw gloeilampen is goed te doen. Krasbescherming in een handomdraai! Denk aan het spuiten van je velgen, je fiets of je volledige auto.


Dacht dat dit wel een mooie optie ging zijn met matte plastidip. Heb een kleine vraag over wrappen of plasti dip. Wegens aankoop gezinswagen verkoop ik deze goed onderhouden focus.


De grill en vw logo is zilver. Wordt het dan te overdreven? Als ik alleen de logo zou doen zou het . Shop plasti dip 11-fl oz silver aerosol spray coating in the rubberized coatings section of Lowes. Alleen in de bouwmarkt te koop. Hammerite radiatorlak spuitlak zijdeglans zilver 4ml.


Al meer dan jaar dé shop voor uw tuning onderdelen. Ons assortiment bestaat uit velgen, verlagingen, verlichting, carcare, performance en . Om het beste resultaat te krijgen heb je minimaal zakjes van gram nodig om door een verdunde gallon ( gallon = 8L) te . En even gaan uitproberen met plastidip. Was dus standaard zilver en nu mat zwart.


Re: RE: Sportpakket velgen in de plastidip. Foliatec Spray Film (Spuitfolie) - zilver metallic 1x400ml. Ik dacht aan matzwart met een laagje silver metalizer erover? Autostyle Folie spray zilver 400ml.


Eenvoudig aante brengen en te verwijderen. Zilver chroom keukenfolie Zilver. Candy Apple basislak in spuitbus is de voorkleur voor het spuiten van een Candy kleur. Makkelijk aan te brengen en weer te verwijderen zonder beschadigingen!


En niet te veel metalizer, anders wordt het echt zilver. Meerdere kleuren beschikbaar van Mat Zwart tot Burnt Copper.

No comments:

Post a Comment

Popular Posts