Monday, September 14, 2015

Trouwauto den helder

Trouwauto den helder

Koets of snelle kar: your choice! Trouwen in een franse klassieke citroën. Maar niet met de franse slag! Gespecialiseerd in trouwvervoer. Classic Car Rent is een oldtimer verhuur in de regio Schagen, Alkmaar, Hoorn, Den Helder.


U kunt bij onze oldtimer verhuur terecht voor bv. Een klassieke Citroën voor exclusief vervoer als trouwauto , jubilea, fotoreportages en andere speciale gelegenheden. Trouwauto in De Kooy, bekijk de beste professionals op Bruiloft.


Klik op een auto om verder te gaan. Een trouwauto huren voor jullie bruiloft? Op zoek naar een betaalbare trouwauto ? Een andere afbeelding melden Meld de aanstootgevende afbeelding. Bij Stern kunt u verschillende modellen huren. Altijd met onbeperkte kilometers!


Op de mooiste dag van jullie leven stijlvol naar de kerk of het gemeentehuis, gehuld in je trouwoutfit en met je aanstaande naast je. Ontbrekend: den ‎ helder Limorental. Fotoreportage met het hele gezin. DEN HELDER - Een lang gekoesterde jongensdroom van Dirk Tjeenk.


Nostalgico richt zich met haar trouwauto verhuur op de regio Overijssel, Gelderlan. Alphen aan den Rijn Amersfoort. Trouwvervoer Limo-Verhuur-Online-nl Nederhorst den Berg Hilversum Noord- Holland. Oldtimer huren als trouwauto voor bruiloft.


Dit is jouw trouwauto - Oosterstreek - Rated based on Reviews Toen wij vorig. Ook een trouwauto met chauffeur hebben wij in de verhuur. Heeft u speciaal transport nodig,.


Robert en Mark uit Den Helder. Anderhalf jaar is de eerste geopend in Den Helder. Stel verhuurt oldtimers als ultieme trouwauto. Voor ons huwelijk wilden we perse een klassieke trouwauto huren. Den Helder aan Zee heeft één van de breedste stranden van Nederland.


Ik vertrok samen met mijn vriendin met de boot van. Ik reed met de trouwauto , een versierde tuktuk, samen met mijn vader en Mees .

No comments:

Post a Comment

Popular Posts