Friday, June 23, 2017

Grote beurt vespa

Grote beurt vespa

Hieronder zie je waaruit de werkzaamheden en de kosten van een kleine en grote onderhoudsbeurt bestaat. Je kan daarna gemakkelijk een afspraak maken in . Onderhoudsbeurt voor Vespa LX S LXV 4T 2V 25KM 45KM vanaf 5000km. Wat wordt er behandeld vervangen?


V-snaar ( VESPA ORIGINEEL) - Motorblok. De prijs die u betaalt voor uw onderhoudsbeurt is vooral afhankelijk van het type. Grote onderhoudsbeurt , Bougie vervangen; controle van luchtfilter, lichten, . Als er meer kosten uitkomen doordat de monteur. Wij zijn Piaggio/ Vespa Prime Dealer! U wilt een Vespa die veilig en betrouwbaar is en blijft.


Dat vraagt om regelmatig onderhoud. Kiest u voor Vipscooters Unique Rides dan . De eerst servicebeurt bij een brommer of scooter is heel belangrijk en mag je. De 1e beurt laat je tussen de eerste 5en 10kilometer uitvoeren.


Hoi forumleden, Ik ben nieuw hier dus eerst maar even voorstellen. Mijn naam is Rinus en rij sinds 20een GTS 300. Bij een Grote beurt wordt de scooter grondig nagekeken en worden de.

No comments:

Post a Comment

Popular Posts