Friday, June 9, 2017

Koplamp zip 2000

Koplamp zip 2000

Dit is de new style van dmp deze koplamp is . Voorraadstatus: Op voorraad. Kleur: Zwart Maat: Niet van toepassing. Aansluitschema: Scooter: Bruin is het kleine . Het adres voor al uw originele Piaggio zip onderdelen. Nieuw bij M2trading, de new style knipperlichtset en koplamp met.


Montage van de Piaggio Zip koplamp met LED-verlichting Deze koplamp monteert u hetzelfde als een origineel exemplaar u schroeft de oude . Led koplamp verlichting scooter Vespa Sprint Piagggio Zip. Met de meegeleverde fitting ringen kan deze lamp passen. Carbonnen koplamp met Led verlichting! Koop hier voordelig kappen voor je Piaggio Zip 2scooter. Deze koplamp wordt ook booskijker genoemd en is wit van kleur, aan deze koplamp zit ook het tellerglas . Met deze moderne LED-verlichting op uw Piaggio Zip heeft u echt iets aparts!


Het is verplicht een wit of geel dimlicht aan de voorkant van de scooter te hebben. Komplamp Piaggio Zip - Zip SP. Kom langs en maak kennis met ons uitgebreide assortiment, onze uitstekende service en ons professionele advies. Vorig product - Volgend product volgende.


Schrijf de eerste review over dit product. Nu heb ik een booskijker DMP koplamp gekocht die ik wil aansluiten. Terug naar overzicht Terug naar . Het glas van de teller en het glas van de dagrijverlichting is Smoke . Begin gewoon met het lampje van je koplamp eruit te halen en kijk dan of . LED Wedge lampjes in kleur voor koplampen , kenteken of achterlichten! Koplamp kompleet met tellerglas. Het kan zijn dat ook andere mensen hier een Piaggio Zip.


Losse lampjes voor de koplamp , achterlamp en knipperverlichting van je scooter koop je online bij Allesvoorscooters. Groot assortiment scooter onderdelen . Kijk maar eens naar de belijning, rondingen, en het ontwerp van de koplamp en. Inclusief belasting tot dagen na ontvangst de betaling en afhankelijk vervoerder en het weekend. Online 1meldingen P20alarmeringen van de hulpdiensten live volgen! Diverse info over: 11 C200 P200 Flex, Brandweer, Ambulance, GHOR, . De koplamp is al negen jaar kapot: de hele voorbumper is in een soort raar plastiek gemaakt, met.


Zoek maar eens het jaar 20op in dit grafiekje:. Met kennis van techniek en 40.

No comments:

Post a Comment

Popular Posts