Thursday, June 22, 2017

Rood lampje auto

Rood lampje auto

In het instructieboekje van je auto vind je een compleet overzicht van alle. Bij een rood waarschuwingslampje moet je de auto meteen aan de kant zetten. Het dashboard in de auto telt een hoop controlelampjes. Rood betekend foute boel waarmee je niet moet door blijven rijden.


Wanneer je te snel de auto voor je nadert, zal dit lampje rood gaan branden. Het is een waarschuwing dat er een kans is op een botsing als je . Maar, zeggen ze, doe dit alleen als je volgende bestemming de garage is. Als een rood waarschuwingslampje gaat branden, zet je auto dan meteen aan de . De betekenis van de waarschuwingslampjes op uw dashboard. Bij rood of knipperende lichtjes dient u direct te handelen: zet de auto aan de kant en zet de. Gaat deze lamp branden wanneer de auto in beweging is, controleer dan of de.


Het indicatielampje brandt rood of oranje, afhankelijk van de ernst van de . U kunt dan het beste even contact met ons opnemen. We hebben het allemaal wel eens meegemaakt: rijd je weg in de auto brandt er ineens een lampje (oranje of rood ) op het dashboard. Er brandt een lampje op uw dashboard.


En kunt u doorrijden of moet u stoppen? Is het lampje rood , stop dan direct op een veilige plaats en zet de motor uit. Zoals hierboven al gezeg moet je bij het verschijnen van een rood waarschuwingslampje in het dashboar je auto direct aan de kant zetten. In principe geldt voor een oranje lampje : rijd naar de dichtstbijzijnde autogarage , en voor een rood lampje : zet de auto meteen langs de kant.


Stel u bent aan het rijden met uw auto , u hebt een lekker stuk muziek aan staan en u. Er begint ineens een lampje te branden in de auto , is het dan mogelijk om door te rijden? Het is iets wat veel mensen zich afvragen, omdat ze . Brandt er een rood dashboard lampje ? Dit betekent dat er iets ernstigs met je auto aan de hand is, zoals bijvoorbeeld een oververhitte motor. Ga zo snel mogelijk tanken als dit lampje oplicht tijdens het rijden.


Als u dit voorschrift negeert, loopt u het risico dat uw auto beschadigd wordt. Daarnet even gaan rijden en zag dat het ABS lampje geel werd en bleef. De auto is net voor de verkoop (begin november) nog naar de . Belangrijk om te weten is dat signalen over gevaren en problemen worden weergegeven in een oranje of rode kleur. Aan de kleur van het lampje kun je dus.


Wat wel van belang is, is de kleur van het lampje. Als een lampje oranje is dan kunt u vaak nog even doorrijden. Als ik de auto ontgrendel en rijd brand het lampje niet. Koop je een tweedehands auto , let er dan zeker op dat alle lampjes nog . Het gaat om een Fiat Punto S! Ik zou denken aan de koelvloeistof, maar die is nog goed vol.


Het CALC- lampje brandt continu rood nadat u ongeveer 4koppen. Doorrijden met een rood lampje in het dashboard tijdens een. Want als de lesauto tijdens een examen of toets langs de weg moet worden . Parkeer bij een rood waarschuwingslampje altijd uw auto op een veilige plaats, zet uw auto uit en neem contact met ons op.


Als het lampje Y gaat branden, be- tekent dit. Zojuist is net voor wij thuis waren een rood lampje gaan branden met het. Kenmerkenautozekering met geïntegreerd lampje , licht op wanneer de zekering is gesprongen zodat u ze gemakkelijk kan tracerenSpecificatiesstroom: . U rijdt in uw auto en er verschijnt een onderhoudsmelding op uw dashboard.


Om te controleren of de waarschuwings- en controlelampjes het doen (je hebt de auto voor), maar toch zal ik een paar belangrijke waarschuwingslampjes. R betekent de betekenis als het lampje rood brandt, G als het lampje geel brandt. Bij een oranje of rood lampje kan het nodig zijn om direct in te.


Een defect roetfilter betekent dat de auto niet voldoet aan de milieueisen. Ik heb de auto gisteren gekocht en hij heeft deze week nog een beurt gehad. Het verschil tussen die twee begrippen kan vergeleken worden met een auto en zijn dashboard. Als de auto begint te sputteren, gaat er een rood lampje op het .

No comments:

Post a Comment

Popular Posts